Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑφαντος ο μητροκτόνος: «Δεν άντεχα να τη βλέπω έτσι» έγραψε - «Παραμορφώθηκε...

Αφαντος ο μητροκτόνος: «Δεν άντεχα να τη βλέπω έτσι» έγραψε – «Παραμορφώθηκε από το τραύμα»

Τα ίχνη του 34χρονου φερόμενου ως μητροκτόνου στη Θεσσαλονίκη παραμένουν χαμένα και σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, κανείς δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του

Το… σαφάρι για τον εντοπισμό του 34χρονου που φέρεται να έχει δολοφονήσει την ίδια του τη μητέρα στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται με τις αρχές να μην έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Τα ίχνη του παραμένουν χαμένα και σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, κανείς δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο νεαρός άνδρας που σύμφωνα με την αστυνομία σκότωσε με καραμπίνα την ίδια του τη μητέρα, είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι που έμενε με την 71χρονη γυναίκα στο οποίο προσπαθεί να εξηγήσει τι του όπλισε το χέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείωμα ο 34χρονος φέρεται να αναφέρεται σε χρέη που είχε από δάνεια που είχε λάβει. Επίσης γράφει πως τον χώρισε η φίλη του και ότι παράτησε τη δουλειά του. «Δεν άντεχα άλλο τα ψυχολογικά της μάνας μου. Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως δεν άκουσαν πυροβολισμό και ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι το έγκλημα να διαπράχθηκε σε άλλη περιοχή και να μεταφέρθηκε το θύμα στη περιοχή όπου εντοπίστηκε και για αυτό να βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού.
«Λόγω του τραύματος υπήρξε παραμόρφωση…»

Στο MEGA μίλησε ο Χρήστος Συμεωνίδης, αν. γ.γ. Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος περιέγραψε το πως οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα και να φτάσουν στον δράστη. «Στην αρχή είχαμε δυσκολία, γιατί το όχημα ήταν νοικιασμένο. Εκείνη την ώρα όλοι ήταν ύποπτοι και ήταν δύσκολο να γίνει η επικοινωνία», δήλωσε αρχικά και εξήγησε πως πρώτα κατάφεραν να βρουν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων.

«Οι αξιωματικοί εκμεταλλευόμενοι κάθε πληροφορία έφτασαν στο σημείο πρώτα να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας. Η ταυτοποίηση ήταν πολύ δύσκολη, λόγω του τραύματος υπήρξε παραμόρφωση», συμπλήρωσε.

Εκτός από το σημείωμα, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα κυνηγετικό όπλο, που εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο 34χρονος στη μητροκτονία. Τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων ερεύνησαν εξονυχιστικά το όχημα για τον εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν στο σημείο της δολοφονίας και κατά την έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος είχε ενοικιάσει το όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκε η 71χρονη βρέθηκαν στο σπίτι του 34χρονου το οποίο ερευνήθηκε, παρουσία εισαγγελέα, εξονυχιστικά.

Τα πιο σημαντικά