Έξαλλος ο Γρηγόρης Πετράκος με το σκίτσο του Αρκά για τα εμβόλια

6 Ιουλίου, 2021 11:47 ΜΜ
More videos

Μετά τις επιθέσεις στον Πάνο Κιάμο και τον Στάθη Δρογώση, ο Γρηγόρης Πετράκος βάζει στο στόχαστρο τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά με αφορμή το σκίτσο του για τα εμβόλια

Εν εξάλλω καταστάσει βρίσκεται ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος επιτίθεται ανεξέλεγκτα στους πάντες στα social media, διαδίδοντας τις “ψεκασμένες” απόψεις του περί εμβολίου και κορονοϊού.

Μετά τις επιθέσεις στον Πάνο Κιάμο και τον Στάθη Δρογώση, ο τραγουδιστής απευθύνεται στον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά με αφορμή το σκίτσο του για τα εμβόλια. Με σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση, αποκαλεί “κακομοίρη” τον Αρκά και χαρακτηρίζει το εμβόλιο “πειραματικό σκεύασμα”.

“Οι σώφρονες άνδρες μεγαλώνοντας νοιάζονται περισσότερο για την ψυχή τους και την υστεροφημία τους παρά για τα χρήματα και την εξουσία… Εσύ βρε κακομοίρη Αρκά έχτισες όλη σου τη ζωή σε ένα έργο και έρχεσαι τώρα να παρασύρεις όλους αυτούς που σε αγάπησαν να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν τους αφορά μιας και δεν κινδυνεύουν… Πού την είδες τη φωτιά; Μόνο εσύ καίγεσαι απ’ό,τι βλέπεις… Τι απογοήτευση!“, έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Γρηγόρης Πετράκος
Πρόκειται για την ανάρτηση όπου ο Αρκάς “καρφώνει” με σκίτσο του όλους εκείνους οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Στο σκίτσο, το οποίο γράφει “Οι ψαγμένοι λέμε όχι στα αδοκίμαστα εμβόλια”, βλέπουμε έναν άνδρα σε ένα φλεγόμενο κτίριο και τον πυροσβέστη να προσπαθεί να του σώσει τη ζωή.

Τότε ο άνδρας αρνείται να δώσει το χέρι στον πυροσβέστη, λέγοντάς του “Γιατί να σε εμπιστευτώ; Πρώτη φορά σε βλέπω”.

Δείτε το σκίτσο:

ΑΡΚΑΣ