Αεροπορική εταιρία πληρώνει 2 φίλους 3.300 ευρώ τον καθένα για να μετακομίσουν στην Ισλανδία

Απρίλιος 25, 2018 4:38 ΜΜ
More videos

Μια ισλανδική αεροπορική εταιρεία αναζητά δυο φίλους για να ταξιδέψουν μαζί στον κόσμο και να καταγράψουν τις περιπέτειες τους και να πληρώνονται. Η WOW Airlines προσφέρει την ευκαιρία σε 2 ανθρώπους να μετακομίσουν σε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στο Ρέικιαβικ, το οποίο θα γίνει η βάση τους από 1 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου.

Από εκεί θα κάνουν πάρα πολλά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. Επίσης, θα πρέπει να περάσουν χρόνο και στην Ισλανδία και να κάνουν αναρτήσεις σχετικά με την διαμονή τους εκεί.

Συνολικά, οι 2 φίλοι θα κάνουν 8 ταξίδια σε προορισμούς της WOW Air, καθώς και 4 ταξίδια στο εσωτερικό της Ισλανδίας.

PA

Η εταιρία πετάει σε πολλούς προορισμούς, όπως η Βαρκελώνη, η Στοκχόλμη και η Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το Insider, οι 2 φίλοι θα πάρουν και μισθό 3.300 ευρώ ο καθένας. Σκοπός των 2 φίλων και ταξιδιωτών θα είναι να δημιουργήσουν περιεχόμενο για την χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία.

Οπότε, θα πρέπει να καλύψουν θέματα όπως το φαγητό, η νυχτερινή ζωή, ο πολιτισμός, η φύση και το πως μπορεί να ταξιδέψει κάποιος χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Οι δυο τυχεροί ταξιδιώτες θα πρέπει να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους στο Facebook, στο Instagram, να κάνουν Insta stories και να παρέχουν όποια άλλη πληροφορία θεωρούν χρήσιμη.

Για να κάνετε αίτηση θα χρειαστείτε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών που να δείχνετε την πόλη σας ως ταξιδιωτικό προορισμό και να δώσετε ταξιδιωτικές συμβουλές.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές τώρα και θα κλείσουν στις 14 Μαΐου. Οι τυχεροί ταξιδιώτες θα ανακοινωθούν στις 18 Μαΐου και η περιπέτειά τους ξεκινήσει την 1η Ιουνίου.

Μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας στην ιστοσελίδα της εταιρίας εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook: