Το αεροπλάνο που μετέφερε στην Κρήτη μόνο έναν επιβάτη

24 Οκτωβρίου, 2017 8:18 ΜΜ
More videos

Η συγγραφέας και κριτής φαγητών, Κάρον Γκριβ, δεν πίστευε στα αυτιά της όταν το πλήρωμα της Jet2 την ενημέρωσε ότι στη πτήση Γλασκόβη- Ηράκλειο, θα είναι η μοναδική επιβάτιδα.

Η… VIP πτήση της Κάρον κράτησε 5 ώρες με τον πιλότο, να της απευθύνει προσωπικά μηνύματα κατά την απογείωση και προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο, «Νίκος Καζαντζάκης», όπως γράφει το Flashnews.gr.

«Όταν πήγα στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης δεν περίμενα η πτήση να έχει πολύ κόσμο, καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο που οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν τόσο πολύ, έχοντας οι περισσότεροι επιστρέψει στις δουλειές τους».

«Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν στην πύλη το πλήρωμα με υποδέχτηκε λέγοντας μου “Γεια σας, είστε η μοναδική επιβάτιδα. Σήμερα το αεροπλάνο σας “ανήκει”».

«Έμεινα έκπληκτη» αναφέρει η συγγραφέας η οποία μάλιστα είχε και προσωπική συζήτησή με τον κυβερνήτη και συγκυβερνήτη του αεροπλάνου, που έσπευσαν να την υποδεχτούν.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της πτήσης ο πιλότος ενημέρωνε σε προσωπικό τόνο την ίδια και τις αεροσυνοδούς, που ακριβώς  βρίσκονται. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, ανέφερε η Κάρον σχολιάζοντας το περιστατικό, «ήταν μια απίστευτη εμπειρία, ήταν ένα αεροπλάνο μόνο για εμένα».

[news]