ΑΕΚ: 5 ευρώ γενική είσοδος με Πλατανιά για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών

18 Νοεμβρίου, 2017 6:50 ΠΜ
More videos

Κινητοποίηση της ΠΑΕ, των ποδοσφαιριστών αλλά και των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις καταστροφές στη Δυτική Αττική. Η Ένωση προσφέρει τα έσοδα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Ήδη από την πρώτη στιγμή που η καταστροφή από την κακοκαιρία έπληξε την Δυτική Αττική, στην ΑΕΚ επεξεργαζόντουσαν πλάνο για να μπορέσουν να στηρίξουν και να βοηθήσουν τους πληγέντες. Μάλιστα ήταν κάτι που ζήτησε δημοσίως και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Και η πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΑΕΚ είναι να βάλει γενική είσοδο 5 ευρώ στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και όλα τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένειες που δοκιμάζονται από τις καταστροφές στην Δυτική Αττική.

Μάλιστα ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι περισσότεροι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, ενώ κουβέντα έχει γίνει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης, για τον τρόπο που οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, μπορούν να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια στο πλευρό των συνανθρώπων μας που πενθούν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και που δοκιμάζονται από τις καταστροφές στη Δυτική Αττική. Μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια για αυτή την πρωτοφανή τραγωδία που έπληξε την ελληνική κοινωνία”ανέφερε η ΠΑΕ.


[sport24]

Ακολουθήστε μας στο facebook: