Η Aegean αναζητά προσωπικό μόνο με απολυτήριο Λυκείου

12 Ιουλίου, 2017 5:11 ΜΜ
More videos

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες για το έτος 2018, αναζητά:

Μέλη Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών (Cabin CrewMembers) με έδρα την Αθήνα (ATH)

Τυπικά προσόντα:

Απολυτήριο Λυκείου

Άριστη γνώση αγγλικών

Δεύτερη ξένη γλώσσα (γαλλικά ή ρωσικά ή ιταλικά ή γερμανικά) θα θεωρηθεί προσόν

Πτυχία ανωτέρων ή ανωτάτων Σχολών θα θεωρηθούν προσόν

Για τους άντρες υποψήφιους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις

Στα υποβληθέντα βιογραφικά σημειώματα είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται πρόσφατη φωτογραφία.

Κάντε αίτηση EΔΩ

Η AEGEAN , η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος της Star Alliance, ξεκινώντας την πορεία της τον Μάιο του 1999 ως και σήμερα, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Στα 17 χρόνια λειτουργίας της, η AEGEAN έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού, τόσο της Αθήνας όσο και της περιφέρειας, ανοίγοντας νέους προορισμούς, μειώνοντας τις τιμές και μεγαλώνοντας τον όγκο της αγοράς. Σε συνέχεια της εξαγοράς της Olympic Air το 2013, το 2014 η AEGEAN προχώρησε στο πρώτο της μεγάλο βήμα μαζί με την Olympic Air, επιβεβαιώνοντας την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή της στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Μια δέσμευση την οποία τιμά εδώ και 17 χρόνια.

H αθροιστική επιβατική κίνηση των δύο εταιρειών για το 2015 ανήλθε σε 11,65 εκ. επιβάτες, εκ των οποίων 6 εκ. επιβάτες ταξίδεψαν στο δίκτυο εξωτερικού. Η AEGEAN σήμερα, με στόλο 61 αεροσκαφών και 9 βάσεις αεροσκαφών σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η μεγαλύτερη ελληνική προσπάθεια που έχει υπάρξει ποτέ στο χώρο των αερομεταφορών. Ως η πρώτη ελληνική αεροπορική εταιρεία με 16,200,000 διαθέσιμες θέσεις και 145 προορισμούς, 111 προορισμούς εξωτερικού σε 45 χώρες και 34 προορισμούς στο εσωτερικό, η Aegean έχει ως στόχο τη δυναμική αλλά και ποιοτική επιστροφή της Ελλάδας στον αεροπορικό χάρτη.

Παράλληλα, η Aegean ενισχύει σταθερά την οικονομία της χώρας με 3.000 άμεσους εργαζομένους το 2016, Η AEGEAN στα 17 χρόνια λειτουργίας της προσπαθεί να συνδυάζει σε κάθε βήμα την επιχειρηματική της εξέλιξη με τη συνεισφορά στην ανάπτυξη της χώρας, στην πρόοδο και στην προστασία των ανθρώπων της.

Σχεδιάζοντας την επιχειρηματική της στρατηγική σύμφωνα με το πλαίσιο που ορίζουν οι Αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών. Οργανώνοντας την κοινωνική της παρουσία με γνώμονα το βέλτιστο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ταχύτητα ανταπόκρισης στις ανάγκες και στοχεύσεις που επιβάλλει, κάθε φορά, η συγκυρία.

Αυτή η προσήλωση στην φωτεινή πλευρά της Ελλάδας, δίνει νόημα, ουσία και ποιότητα σε ό,τι κάνει. Αλλά και την οδηγεί κάθε φορά σε δράσεις και πρωτοβουλίες που τονίζουν αυτή την πλευρά. Μαζί της θέλει να ταξιδεύει η αισιοδοξία ότι οι Έλληνες είναι από εκείνους που «μπορούν». Αυτός είναι και ο λόγος που δίνει τόση έμφαση στην προβολή του πολιτισμού μας και στην ενίσχυση της τουριστικής μας ανάπτυξης.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν προτεραιότητα για την Aegean οι δράσεις που συνδράμουν στο έργο της Πολιτείας στην Παιδεία, στην περιβαλλοντική συνείδηση, στην διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας για την επανεκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας.

Το 2015 η AEGEAN βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ως «Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη» σε έρευνα που έγινε σε περισσότερους από 18 εκατ. Επιβάτες από τα Skytrax World Airline Awards. Το βραβείο αυτό – που απονέμεται στην AEGEAN για 6η φορά από το 2009 έως σήμερα – αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους επιβάτες της, οι οποίοι την εμπιστεύονται σταθερά και την τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους.

Ακολουθήστε μας στο facebook: