Άδωνις: «Ξένοι μου λένε μπράβο στην Ελλάδα για την διαχείριση της πανδημίας»

25 Νοεμβρίου, 2020 2:00 ΜΜ
More videos

Αν και σε πιο ήπιους τόνους, ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος συνεχίζει τους πανηγυρισμούς για τους χειρισμούς στην πανδημίας, ακόμη κι αν για ακόμη μία φορά ο αριθμός των νεκρών χθες τριψήφιος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, θριαμβολογώντας, επανέλαβε σήμερα το κυβερνητικό αφήγημα περί αποτελεσματικής διαχείρισης της πανδημίας την ίδια στιγμή που στη χώρα οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, ένας νέος άνθρωπος εξαιτίας της πληρότητας των ΜΕΘ έχασε τη ζωή του, ο αριθμός των κρουσμάτων είναι τετραψήφιος ενώ οι ελλείψεις στις υγειονομικές δομές είναι τεράστιες.

Ο ίδιος δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική του ANT1:

«Κάθε μέρα μιλάω με δύο και τρία fund από το εξωτερικό. Στο λόγο της τιμής μου, στην έναρξη κάθε συζητήσεως οι άνθρωποι από το εξωτερικό -είτε από τις ΗΠΑ είτε από την Αυστραλία είτε από το Ηνωμένο Βασίλειο- μόλις ξεκινά η συζήτηση το πρώτο που μου λένε είναι “μπράβο στην Ελλάδα που τα πάει τόσο καλά στην πανδημία. Έτσι ξεκινάνε, όλοι”».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή είχε δηλώσει: «Αν μπορούμε με λιγότερες δαπάνες να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί θα το κάνουμε».

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης πάει και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως στο δεύτερο κύμα η Ελλάδα τα πάει πολύ καλύτερα, μόνο που έχουμε περισσότερους θανάτους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook: