Άδωνις: «Ο Τσίπρας τα έχει οργανώσει όλα. Δεν θα αφήσω τίποτα όρθιο. Θα τους λιώσω»

10 Φεβρουαρίου, 20181:15 ΜΜ
More videos

“Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοίξει το κομμάτι “φάρμακα”, θα τους λιώσω”, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, σχετικά με την υπόθεση Novartis.

“Ο κ. Τσίπρας, οργάνωσε αυτή τη σκευωρία, ο ίδιος… έχω βάσιμες υπόνοιες. Τον περασμένο Φεβρουάριο, έκανε μία ομιλία στη Βουλή ο κ. Τσίπρας. Αν πάρετε την ομιλία στη Βουλή του κ. Τσίπρα, εμείς την έχουμε πάρει στη Ν.Δ., θα το δείξουμε στη προανακριτική, και βάλετε δίπλα τις καταθέσεις των μαρτύρων, είναι motamo. Αυτά που είπε ο Τσίπρας τον Φεβρουάριο του ’17, τα λένε μέσα στις καταθέσεις τους. Τα ταιριάξαμε για να βγαίνει ο Τσίπρας αξιόπιστος”, αναφερόμενος στα στοιχεία τα οποία ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του για την υπόθεση Novartis.

Σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι τα έγγραφα του FBI για την έρευνα της υπόθεσης αυτής, αναφέρονται τα ονόματα Ελλήνων πολιτικών, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: “Κανέναν πολιτικό δεν έχει μέσα το χαρτί του FBI πείτε του κ. Τζανακόπουλου, που μου πούλησε χθες και πνεύμα κι έβαλε τη κα. Παπασπύρου να μας κυνηγάει, αλλά θα’ ρθει κι η ώρα του κι αυτουνού”.

Δείτε το BINTEO:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News