Άδωνις: «Η φωτογράφιση της Dior στην Ακρόπολη θα διαφημίσει παντού την Ελλάδα»

29 Μαΐου, 2021 2:42 ΜΜ
More videos

Η φωτογράφιση της Dior στην Ακρόπολη έχει αποτελέσει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. Ποια είναι η άποψη του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μιζέρια» και «γκρίνια» διακρίνει στις αντιδράσεις για τη φωτογράφιση του οίκου Dior στην Ακρόπολη, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ένα θέμα για το οποίο να μην βγάλουν αυτή την μιζέρια και την γκρίνια που τους διακατέχει δεν υπάρχει» αναφέρει ο Άδ. Γεωργιάδης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκεκριμένη φωτογράφιση θα διαφημίσει παντού την Ελλάδα.

«Η Ακρόπολη είναι μη διαπραγματεύσιμη αξία από μόνη της και αυτό έπρεπε να είναι αυτονόητο για την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟ. Για αυτή την αδιαπραγμάτευτη αξία που θα ήταν σκόπιμο να μην ταυτίζεται με τραυματικές περιόδους της ελληνικής ιστορίας, όπως το 1951, έστω και μέσα από το φακό ενός οίκου μόδας όπως του Dior» είχε σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με το «πράσινο φως» από το ΚΑΣ για τη φωτογράφηση του οίκου Dior στην Ακρόπολη, έκανε λόγο για fake news από την αξιωματική αντιπολίτευση για δήθεν «προειλημμένες πολιτικές αποφάσεις» και μετατροπή της Ακρόπολης σε πασαρέλα.

Στη συνέχεια, αφού υπογραμμίζει πως η σημερινή (28/05) ανακοίνωση αποτελεί άλλο ένα «μνημείο ψεύδους, διαστροφής και υποκρισίας».

Ακολουθήστε μας στο facebook: