Άδωνις: «Η Ελλάδα θα καταστραφεί λόγω των ανεμβολίαστων»

14 Ιουνίου, 2021 11:41 ΠΜ
More videos

Ο στυγνός εκβιασμός και οι απειλές της κυβέρνησης η οποία μεταθέτει συνεχώς τις δικές της ευθύνες και διαστρεβλώνει με τον πιο χυδαίο τρόπο την πραγματικότητα, αλλά και την κοινή λογική, συνεχίζονται. Και πρώτο βιολί σε αυτό το κρεσέντο χυδαιότητας δεν είναι άλλος από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αρχικά επανέλαβε ουσιαστικά τη δήλωσή του περί απόλυσης των ανεμβολίαστων εργαζόμενων, αλλά με διαφορετικό τρόπο: «Η Κυβέρνηση δεν έχει κανέναν λόγο και καμία πρόθεση να νομοθετήσει και να βάλει άρθρο σε κάποιο νόμο για απόλυση ανθρώπων που δεν εμβολιάστηκαν. Όμως στην υπάρχουσα νομοθεσία, στην κείμενη νομοθεσία, υπάρχει διάταξη για απόλυση υπαλλήλου που θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί είναι καλό στην ζωή να ξέρεις ότι έχεις και υποχρεώσεις και όχι μόνο δικαιώματα».

Και ακολούθως προχώρησε σε μια ακόμη προκλητική αναφορά, καταλογίζοντας ευθύνες και για την καταστροφή της Ελλάδας στους ανεμβολίαστους! «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Εάν δεν επιτύχουμε την συλλογική ανοσία και έχουμε τέταρτο κύμα τον χειμώνα, η Ελλάδα θα καταστραφεί και είναι κρίμα να γίνει αυτό, ενώ βγαίνουμε από την κρίση και έχουμε μπροστά μας λαμπρά χρόνια για την οικονομία. Να αφήσουμε την Ελλάδα να καταστραφεί, οι επιχειρήσεις θα χρεοκοπήσουν, οι άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους… να αφήσουμε αυτό να γίνει επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν μία άποψη, εμένα με ξεπερνά».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε τον διχαστικό παραλογισμό του διώχνοντας ξανά το μπαλάκι των ευθυνών και κατηγορώντας τους ανεμβολίαστους: «Μας έχουν ενημερώσει οι επιστήμονες ότι εάν δεν φθάσουμε το τείχος ανοσίας, ανεβάζουν τα όρια τώρα και για αυτό πρέπει το 75-80% του πληθυσμού να εμβολιαστεί μέχρι τον χειμώνα, αλλιώς κινδυνεύουμε να μιλάμε πάλι τον χειμώνα για τα μέτρα που θα πάρουμε για τις κλειστές επιχειρήσεις. Ο λόγος που κάνουμε το εμβόλιο δεν είναι μόνο προσωπικός. Είναι και εθνικός και συλλογικός και κοινωνικός. Το κάνουμε και για τον διπλανό μας και για να μείνει ανοιχτό το εστιατόριο της γειτονιάς και το μαγαζί με τα ρούχα. Πρέπει να πείσουμε τους ανθρώπους όλους να κάνουν το εμβόλιο (σ.σ. με τις απειλές και τους εκβιασμούς σίγουρα θα πετύχουν το αντίθετο). Ο φόβος που αισθάνονται όλοι για το εμβόλιο είναι ανθρώπινος. Κι εγώ προσωπικά την είχα, αφού βάζεις κάτι καινούριο στο σώμα σου. Αλλά, το να μην κάνεις το εμβόλιο, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά».

Αυτό που δεν μας είπε ο κ.Γεωργιάδης, είναι ότι εφόσον σύμφωνα με όλο το κυβερνητικό αφήγημα, που στηρίζεται από τους επιστήμονες της Επιτροπής (που έχουν και το ακαταδίωκτο μην το ξεχνάμε αυτό) οι εμβολιασμοί πάνε εξαιρετικά, τι λογική έχουν όλες αυτές οι απειλές;

Και αφού λοιπόν οι εμβολιασμένοι σύμφωνα με το αφήγημα που διακινείται είναι θωρακισμένοι και δεν κινδυνεύουν (να πεθάνουν, ή να νοσήσουν σοβαρά) από τον κορωνοϊό, άρα δεν θα τους ενδιαφέρει αν ο διπλανός τους έχει κάνει το εμβόλιο, γιατί τέτοια κυβερνητική πρεμούρα με τους ανεμβολίαστους;

Υποκρισία και στο θέμα των Σκοπίων

Ρεσιτάλ έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και όταν ρωτήθηκε για τις προκλήσεις των Σκοπιανών στο Euro 2020, με το «Βόρεια» να έχει εξαφανιστεί και να έχει μείνει το σκέτο «Μακεδονία».

«Είναι μια εξαιρετικά προκλητική συμπεριφορά προς το σύνολο του Ελληνικού Λαού. Εγώ προσωπικά όταν το βλέπω (σημ: την φανέλα των παικτών με αναγραφή μόνο της λέξης «Μακεδονία»), μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση. Οι ισχυρισμοί τους είναι αβάσιμοι και το γεγονός ότι δεν υπάρχει μηχανισμός επιβολής της συμφωνίας, δείχνει και τα προβλήματα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εγώ τηρώ την Συμφωνία παρά τις διαφωνίες, αλλά δεν θέλω να με πιάνουν κορόιδο. Προφανώς μας δουλεύουν κανονικά, αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο, μην νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο».

Εντάξει, τώρα «τρέμουν» οι Σκοπιανοί μετά από αυτά που είπε ο Άδωνις…

Ακολουθήστε μας στο facebook: