Άδωνις: «Για τους υψηλούς θανάτους φταίνε οι ανεμβολίαστοι και όχι η κυβέρνηση»

3 Νοεμβρίου, 202112:33 ΜΜ
More videos

Καμία ευθύνη της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας δεν αναγνωρίζει ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης απέδωσε την ευθύνη για την έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού αποκλειστικά στους ανεμβολίαστους, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση δεν φταίει. Μάλιστα έδειξε ότι έρχονται τα χειρότερα, λέγοντας ότι «μπορεί να έχουμε πολλές χιλιάδες κρούσματα μέσα στον χειμώνα».

«Είναι λάθος η συζήτηση για τα κρούσματα. Ο covid είναι ένας ιός που θα ζει μέσα στο ανθρώπινο είδος. Είναι λογικό να ανεβαίνει, ξέραμε από την αρχή ότι το χειμώνα ο ιός ανεβαίνει και για την υπόλοιπη ζωή μας θα έχουμε covid γιατί ο covid ήρθε και θα μείνει για πάντα και κάθε χειμώνα θα ανεβαίνει» ανέφερε μεταξύ ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

«Όσο οι εμβολιασμοί είναι χαμηλότεροι τόσο οι θάνατοι είναι υψηλότεροι. Το κλειδί είναι το εμβόλιο. Δεν ευθύνεται η κυβέρνηση, ευθύνεται ο κόσμος που δεν εμβολιάζεται» σημείωσε σε άλλο σημείο ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Το κλειδί είναι το εμβόλιο. Τι να κάνει η κυβέρνηση; Να κάνει υποχρεωτικό εμβολιασμό στον καθένα που είναι σε ένα μοναστήρι ή σε κάποιον που είναι σε σύλλογο στη Θεσσαλονίκη που πιστεύει ότι το εμβόλιο είναι προϊόν μαϊμού;» ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News