Άδωνις για ανάρτηση Μόσιαλου: «Προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας»

27 Δεκεμβρίου, 202111:59 ΠΜ

Προσβλητική χαρακτήρισε ο Αδωνις Γεωργιάδης την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου που προκάλεσε σάλο και την οργισμένη αντίδραση της Ιεράς Συνόδου.

«Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δεν βγάζουμε άκρη,» σημείωσε σχετικά ο Υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»

Το ίδιο θα έλεγα αν έβγαζε τον Βούδα με μαγιό, σημείωσε. «Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δεν βγάζουμε άκρη», είπε ο κ. Γεωργιάδης. Ο κ. Μόσιαλος ενώ ήθελε να βοηθήσει για την πανδημία, προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας.

Τάχθηκε δε, απέναντι σε όσους σήκωσαν για την ανάρτηση «σημαία στο όνομα του φιλελευθερισμού», καθώς έτσι «προσβάλουν τον φιλελευθερισμό. Απορώ με αυτό που κάνουν».

Ερωτηθείς εάν υπάρχει θέμα παραμονής του κ. Μόσιαλου στη θέση του, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «εάν με ρωτάτε αν ερχόμενος ο κ. Μόσιαλος σε ευθεία σύγκρουση με όλους τους Χριστιανούς της Ελλάδας προσβάλλοντας κάτι τόσο θεμελιώδες για τον πιστό… Εάν αυτό τον καθιστά κατάλληλο για να τους πείσει να εμβολιαστούν, σίγουρα τον καθιστά ακατάλληλο είναι η απάντηση. Διότι επαναλαμβάνω,δεν μπορείς να πείσεις κανέναν υβρίζοντας».

Συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης: «Δεν υποτιμώ τον κ. Μόσιαλο, έχει προσφέρει στην πανδημία, είναι σοβαρός άνθρωπος. Πολιτικοί αντίπαλοι ήμασταν αλλά τον σέβομαι. Εάν έλεγε ένα συγγνώμη δεν ήταν αυτός ο στόχος μου το θέμα θα είχε απλώς κλείσει. Εγώ έχω κάνει άπειρες άστοχες αναρτήσεις», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News