Άδωνις Γεωργιάδης: «Όλη η Ελλάδα πάει δεξιότερα και για αυτό πάει καλύτερα»

1 Οκτωβρίου, 20205:27 ΜΜ
More videos

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον Τάκη Χατζή για ένα «πρόβλημα» από το οποίο πάσχει, ενώ αναφέρθηκε και στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος του Τάκη Χατζή στην εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» στον Alpha και μίλησε για την «ασθένεια» που τον βασανίζει.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε πως η ακράτεια λόγου είναι η δική του «ασθένεια», καθώς ορισμένες φορές δεν μπορεί να συγκρατηθεί.

«Εγώ πάσχω μια από μια ασθένεια, πρέπει να τη χειριστώ, λέγεται ακράτεια λόγου. Δεν μπορώ να συγκρατηθώ καμιά φορά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών και την στάση της Νέας Δημοκρατίας.

«Εμείς είχαμε πει προεκλογικά, μέσα στα συλλαλητήρια, την ώρα που δινόταν αυτή η μάχη, ότι αν κυρωθεί αυτή η συμφωνία από τη Βουλή των Ελλήνων και είμαστε η επόμενη κυβέρνηση θα την σεβαστούμε. Φυσικά αυτό δεν τη καθιστά ιστορική ή καλή, την καθιστά όμως υποχρεωτική», επισήμανε στον Τάκη Χατζή.

Επιπλέον, μίλησε για την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών που χαρακτήριζε τη Συμφωνία των Πρεσπών «ιστορική» και ανέφερε ότι «έγινε ένα λάθος από το υπουργείο Εξωτερικών, δεν το πρόσεξε ο υπεύθυνος και όταν έγινε αντιληπτό το λάθος διορθώθηκε και βάλαμε και τους Αμερικάνους και άλλαξαν την ανακοίνωσή τους».

Μάλιστα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή για το αν πιστεύει ότι αυτή η συμφωνία είναι ωφέλιμη για την Ελλάδα, είπε πως «είναι κακή συμφωνία, όταν μας δοθεί η ευκαιρία για την αλλαγή στα δύο κρίσιμα σημεία που είναι η εθνικότητα και η γλώσσα θα την αλλάξουμε. Όμως για να φτάσουμε στο σημείο να την αλλάξουμε, θα πρέπει να μη χρεωθεί η Ελλάδα το κόστος της καταπάτησής της».

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News