Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι δικηγόροι μου ψάχνουν πώς να μην πληρώνουν οι νεοδημοκράτες την ΕΡΤ»

19 Σεπτεμβρίου, 2018 10:59 ΜΜ
More videos

Τρόπους, προκειμένου οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας να μην πληρώνουν το τέλος στην ΕΡΤ, αναζητά κατά δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι «έχω ζητήσει από τους δικηγόρους μου να μου πουν — κι αυτό θα προτείνω στη ΝΔ— πώς μπορούμε μαζικά οι νεοδημοκράτες να μην πληρώνουμε το τέλος στην ΕΡΤ».

«Στην ΕΡΤ πληρώνω κι εγώ, πληρώνει ο ψηφοφόρος μου, πληρώνουν οι ψηφοφόροι των άλλων βουλευτών της ΝΔ», τόνισε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να μπορεί να ακολουθεί τα συμφέροντα ενός μόνο κόμματος γιατί την πληρώνουν και οι ψηφοφόροι των υπολοίπων κομμάτων».

Ο κ. Γεωργιάδης, όμως, επιτέθηκε και στους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δημοσιογράφοι που δεν ασκούν την παραμικρή κριτική στην κυβέρνηση, δεν είναι δημοσιογράφοι. Είναι “κομματικοί ινστρούκτορες” και κάνουν εκπομπές μόνο για να προβάλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ. H ΕΡΤ που έχει φτιάξει ο Νίκος Παππάς προάγει τον πλουραλισμό; Σας φαίνεται αυτή η ΕΡΤ για το ελληνικό ΒΒC;», πρόσθεσε με νόημα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τόνισε ότι η ΝΔ είναι αποφασισμένη να επιμείνει στο εμπάργκο «όσο η ΕΡΤ παραμένει έτσι, από σεβασμό στους ψηφοφόρους μας. Η ΝΕΡΙΤ είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από την ΕΡΤ με το 1/5 των χρημάτων».