Άδωνις Γεωργιάδης: «Κάποιοι μπόρεσαν να δείξουν πόσο αγαπούν τον Πούτιν»

8 Απριλίου, 2022 7:20 ΜΜ
More videos

O Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο χθεσινό μήνυμα μαχητή του Αζόφ στην ελληνική βουλή

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΙ το χθεσινό περιστατικό μια ατυχής στιγμή: «γιατί αντί να επικεντρωθούμε στο μείζον που είναι το “Ελευθερία ή Θάνατος” που είπε ο πρόεδρος της Ουκρανίας μέσα στη Βουλή των Ελλήνων την ώρα που η χώρα του δέχεται εισβολή από τη Ρωσία και τις μάχες που δίνουν εκεί οι μαχητές για την ελευθερία τους και την ανεξαρτησία τους, δόθηκε η ευκαιρία με την αναφορά στο τάγμα του Αζόφ να μπλέξουμε σε μια συζήτηση που δε μας αφορά. Τι είναι το τάγμα του Αζόφ, αν έχουν δίκιο οι Ρώσοι, αν έχουν δίκιο οι Ουκρανοί, αν έχουν εκκαθαριστεί από τους νεοναζί ή όχι κλπ» και είπε πως «όταν καλείς κάποιον, δεν του κάνεις προληπτική λογοκρισία» και συμπλήρωσε ότι «δεν ξέρω γιατί ο Ζελένσκι αποφάσισε να παίξει αυτό το βίντεο. Φαντάζομαι γιατί θεώρησαν κάποιοι στο γραφείο του ότι αν παρουσιάσει κάποιους ελληνικής καταγωγής μαχητές θα ήταν καλό για την ελληνική κοινή γνώμη. Όμως αυτό αφορά τον Ζελένσκι».

Όπως είπε: «είμαστε με την Ουκρανία», να έχουν γράψει εκατοντάδες από χθες για το Αζόφ. «Σαν να βγήκε η καρδούλα της, να απελευθερώθηκε και μπόρεσαν να δείξουν πόσο αγαπούν τον Πούτιν. Όσοι είναι με τον Πούτιν δε χρειάζεται να κρύβονται πίσω από τον Μιχαήλ του Αζόφ. Να βγουν να πουν ότι είναι με τον Πούτιν» υπογράμμισε.

O κ. Τσίπρας φαινόταν στο πρόσωπό του ότι είχε έρθει με το ζόρι.

«Όταν χειροκροτούσαμε οι υπόλοιποι, από τον ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούσε το 1/3 και όταν σηκωθήκαμε όλοι όρθιοι, δε σηκώθηκε κανείς τους. Οι άνθρωποι είχαν πάει με το ζόρι και ο κ. Τσίπρας φαινόταν στο πρόσωπό του ότι είχε έρθει με το ζόρι. Άρα λοιπόν βρήκαν την ευκαιρία με το λάθος περί Μιχαήλ του Αζόφ κι έβγαλαν τα εσώψυχά τους τα φιλοπουτινικά. Ας το πουν ξεκάθαρα, να τελειώνουμε» και πρόσθεσε:

«Το πρώτο tweet του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ρωσική και ουκρανική σημαία μαζί με κάτι καρδούλες και κάτι σήματα της ειρήνης, κάτι γελοιότητες για το γεγονός που ζούμε και για το θέμα του τάγματος του Αζόφ έχουν κάνει από χθες 77.000 ανακοινώσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι περιμένουν να βρουν την ευκαιρία για να δείξουν που πραγματικά θέλουν να είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε ότι «επειδή σήμερα έχουμε το πολύ μείζον γεγονός της συλλήψεως στις ΗΠΑ και των διώξεων για το κανάλι που φτιάχτηκε επί ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα με μαύρα ρωσικά λεφτά για τη ρωσική προπαγάνδα και με τον κ. Βαξεβάνη διευθυντή, κι επειδή για αυτό δεν έχουμε ακούσει ούτε κιχ από τον ΣΥΡΙΖΑ, εδώ τι μαθαίνουμε για το FBI; Όταν είχαμε τη Novartis μας λέγανε “λέει ψέματα το FBI”; Το FBI τώρα λέει ότι κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ πήραν μαύρα λεφτά κι έκαναν κανάλι φιλοπουτινικό στην Ελλάδα και τώρα έχουν γίνει και συλλήψεις. Και διευθυντής ήταν το alter ego του Πολάκη και του Τσίπρα, ο Βαξεβάνης. Δε δικαιούται ο κάθε Έλληνας να πιστεύει ότι όλοι αυτοί ωρύονται για το Αζόφ έχουν πάρει και λίγο πουτινικό μαύρο χρήμα;» κατέληξε.