Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΆδωνις Γεωργιάδης για «Ελληνική Αγωγή»: «Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από...

Άδωνις Γεωργιάδης για «Ελληνική Αγωγή»: «Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από το ελληνικό δημόσιο»

Απάντηση σε όσους κάνουν λόγο για επ’ αμοιβή συνεργασία της «Ελληνικής Αγωγής» με το υπουργείο Παιδείας έδωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης.

To γεργονός ότι το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε εκπαιδευτικά προγραμμάτα της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνι Γεωργιάδη προς χρήση στα δημόσια σχολεία της χώρας, δεν έμεινε ασχολίαστο από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Το θέμα σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter, κατηγορώντας την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για «σκοταδισμό».

Ωστόσο, με μια μακροσκελή απάντηση του ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι τα μαθήματα είναι προαιρετικά και δωρεάν ξεκαθαρίζοντας πως καμία εταιρεία του «δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο».

Ο Νίκος Φίλης, βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας, σε δήλωσή του κατήγγειλε την κυρία Κεραμέως ότι «έχει ανοίξει τις πόρτες των σχολείων σε ένα ορυμαγδό, μια οχλαγωγία αντιεπιστημονικών, αντιπαιδαγωγικών και οπισθοδρομικών απόψεων, από πλήθος εταιρειών που κινούνται από την ακροδεξιά αρχαιολαγνεία ως την ανοιχτή προπαγάνδα κατά των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών και των μαθητών. Με το αζημίωτο βέβαια, αφού με την έμμεση πλάτη του υπουργείου οι εταιρίες διαφημίζουν και το προϊόν τους, με διόλου ευκαταφρόνητες τιμές. Αν και με… πολύ καλές εκπτώσεις, όπως διαβάζω, αφού σε μια περίπτωση η τιμή από 2.500 ευρώ κατεβαίνει στα 1.200!». Πηγή: Protagon.grΤα πιο σημαντικά