Αδιάβαστος ο Βορίδης – Δεν ήξερε οτι οι μάσκες ΚΝ95 είναι μίας χρήσης

28 Δεκεμβρίου, 20216:36 ΜΜ

Αδιάβαστος για τις μάσκες υψηλούς προστασίας ΚΝ95 «πιάστηκε» στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Μάκης Βορίδης. Ο υπουργός Εσωτερικών δεν γνώριζε ότι οι συγκεκριμένες μάσκες είναι μιας χρήσης και εξεπλάγη όταν το έμαθε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον Υπουργό για τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που έχουν ήδη παρατηρηθεί στις μάσκες υψηλής προστασίας ενώ αναφέρθηκε και στο κόστος που απαιτείται για μια οικογένεια προκειμένου να τις προμηθευτεί.

«Αυτή εδώ είναι μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95. Άκουσα τον κύριο Μαγιορκίνη που πηγαίνει συνέχεια στον ΣΚΑΪ και δεν έρχεται εδώ να λέει ότι αυτές προσφέρουν υψηλή προστασία. Αυτή εδώ από τη στιγμή που βγήκαν αυτές οι ανακοινώσεις, αυξάνεται συνεχώς η τιμή της. Κάποιοι κερδοσκοπούν. Ξέρετε κάτι… Η απάντηση για ένα προϊόν το οποίο έχει ζήτηση θα έχει αύξηση, δεν με καλύπτει γιατί είναι ένα υγειονομικό προϊόν που μου το προτείνουν, σχεδόν επιβάλλουν, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και οι υπουργοί. Άρα θα πρέπει να έχουν διασφαλίσει ότι κανένας κερατάς δεν πρόκειται να κερδοσκοπήσει. Αν αυτό κάνει 1 ευρώ και έχεις 5 παιδιά, σημαίνει 150 ευρώ τον μήνα για να μετακινούνται αυτά και εσύ», είπε ο παρουσιαστής, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εσωτερικών.

«Καλά, αυτή δεν είναι ημερήσιας χρήσης» ήταν η αντίδραση του Μάκη Βορίδη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει ότι είναι και τον υπουργό να δείχνει φανερά έκπληκτος.

«Δεν πιστεύω να την πλένετε και να την αφήνετε έξω;» παρατήρησε ο Γιώργος Καραμέρος από το πάνελ με τον Υπουργό να αντιδρά γελώντας αμήχανα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News