Αδιανόητο: Εκτέλεσαν 17χρονο αγόρι στη Μάνδρα

3 Νοεμβρίου, 20227:47 ΜΜ

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στην αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε νεκρός 17χρονος στην Μάνδρα και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία.
Νεκρός έπεσε 17χρονος στη Μάνδρα μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι. Ο έφηβος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης, περίπου στις 17:00 το απόγευμα.

Το σώμα του 17χρονου βρισκόταν σε ερημική περιοχή και το βρήκε διερχόμενος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 14χρονος αδερφός του άτυχου έφηβου εντοπίστηκε από την Αστυνομία και δίνει κατάθεση.Ήταν μαζί με τον αδερφό του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 17χρονος είχε βγει με τον αδερφό του για να φροντίσουν τα πρόβατά τους.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες της Αστυνομίας δεν έχουν επιφέρει αποτέλεσμα, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Μάνδρα – Νεκρός 17χρονος από σφαίρα, βρέθηκε και καταθέτει ο 14χρονος αδερφός του

Ένας 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός, σήμερα το απόγευμα, στην οδό Λούτσας στη Μάνδρα Αττικής.

Η περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός ο ανήλικος, έχει εγκαταλελειμμένα εργοστάσια και βιοτεχνίες. Ο 17χρονος είχε πάει μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, ηλικίας 14 ετών, να βοσκήσουν τα πρόβατα και δεν απαντούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα, όταν τους αναζήτησε η οικογένειά τους, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

Στη συνέχεια άρχισαν να τους αναζητούν και βρήκαν τον 17χρονο νεκρό, ο οποίος φέρεται να είχε κατεβασμένο το παντελόνι του. Ο ανήλικος φέρει τραύμα στο κεφάλι, στο πίσω μέρος, από καραμπίνα ενώ δίπλα του βρέθηκε ένας κάλυκας.

Ο 14χρονος αδερφός του, ο οποίος στην αρχή ήταν άφαντος, εντοπίστηκε και δίνει κατάθεση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News