Αδιανόητη βλασφημία παίκτριας του My Style Rocks στον αέρα της εκπομπής

15 Σεπτεμβρίου, 2018 8:00 ΜΜ
More videos

Το χτεσινό βράδυ ήταν το πρώτο που φιλοξένησε το Gala του δεύτερου κύκλου του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», κλείνοντας έτσι την πρώτη εβδομάδα της νέας, ανανεωμένης από άποψη προσώπων, εκδοχής του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ.

Η βραδιά ήταν γεμάτη ατυχίες, κλάματα, απογοητεύσεις, χαμόγελα και φυσικά θα ολοκληρωνόταν, όπως κάθε Gala των παραγωγών του Acun, με κάποιον να παραλαμβάνει το μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας, αξίας 2.500 € και κάποια κοπέλα να αποχαιρετάει για πάντα το παιχνίδι αφού θα αποχωρούσε.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τη νικήτρια, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατούσε σε αγωνία όλες τις παίκτριες που περίμεναν ελπίζοντας να ακούσουν το όνομά τους.

Ο σκηνοθέτης τις έδειχνε όλες, με τα μικρόφωνα τους κλειστά και μόνο ήχο ένα μουσικό χαλί με μουσική αγωνίας.

Δυστυχώς όμως για μία παίκτρια οι κάμερες όχι απλά δεν ήταν κλειστές αλλά έδειχναν τις παίκτριες σε slow motion.

«Δυστυχώς» γιατί μία από αυτές δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα της λόγω της αναμονής και της ξέφυγε μία βαριά βλασφημία για τα θεία.

Ο λόγος για την Χριστίνα Παπαδέλλη, τη μισή Σουδανή και μισή Αιγύπτια χορεύτρια, που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και όπως φαίνεται υιοθέτησε και κάποιες από τις πολύ… βαριές βρισιές μας.

«Γ@μώ τον Χριστό μου», ήταν η φράση που την έπιασε ο φακός να ξεστομίζει και σίγουρα από εδώ και εμπρός η Χριστίνα θα είναι πολύ πιο προσεκτική.