Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
διεθνήΑδıανόητη φpίκη με 30χρονη γυμνάστρια: Τη σκóτwσε ο σύζυγος της & πέταξε...

Αδıανόητη φpίκη με 30χρονη γυμνάστρια: Τη σκóτwσε ο σύζυγος της & πέταξε το σwμα της έξω από το πατρıκό της

Σοκαριστικό θάνατο βρήκε μία γυμνάστρια στη Βραζιλία, όταν ο σύζυγός της τη δολοφόνησε και άφησε το άψυχο σώμα μπροστά από το πατρικό της.

Η γυμνάστρια και fitness influencer βρέθηκε νεκρή έξω από το σπίτι των γονέων της. Το πτώμα της 30χρονης Debora Michels βρέθηκε πεταμένο, τυλιγμένο σε ένα κόκκινο ύφασμα, σε ένα πεζοδρόμιο.

1813 1360x764 1

«Η Debora ήταν ένα άτομο πολύ αγαπητό από όλους εδώ στην κοινότητα. Οι φίλοι, η οικογένεια, όλοι την αγαπούσαν», είπε ο αδελφός της, Άλεξ Μίχελς, 41 ετών. Ο σύζυγός της, Alexander Gunsch, 48 ετών, φέρεται να παραδέχτηκε στις αρχές ότι είχε σκοτώσει την Michels και πέταξε το άψυχο σώμα της αφού παραδόθηκε, ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Gunsch φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι άρπαξε την Michels από τον λαιμό κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά που είχαν και την πέταξε πάνω σε μια ντουλάπα, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις της . Στη συνέχεια, έβαλε τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο για να την πάει στο νοσοκομείο, αλλά κατάλαβε ότι ήταν ήδη νεκρή στο δρόμο.

Η άτυχη γυμνάστρια είχε ζητήσει διαζύγιο

Άρχισε να πανικοβάλλεται και έτσι πέταξε το πτώμα έξω από το σπίτι των γονέων της. «Απλώς πέταξε το σώμα του θύματος μπροστά από την κατοικία των γονιών . Όχι μόνο ξεφορτώθηκε το κινητό, αλλά και το σώμα του θύματος», είπε στο GZH εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία έκρινε ότι ο θάνατος της Michels ήταν ανθρωποκτονία και ζήτησε να τεθεί υπό κράτηση ο Gunsch. «Είναι σημαντικό για εμάς να πούμε στις γυναίκες να μην σιωπούν, να αναζητούν βοήθεια», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας ανέφερε στο τοπικό δίκτυο ότι η κόρη τους δεν τους είχε πει ποτέ πριν ότι ο Gunsch ήταν βίαιος, αλλά το ζευγάρι βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου.

Ο Gunsch και ο Michels ήταν μαζί για 11 χρόνια, σύμφωνα με το GZH. Υποτίθεται ότι θα μετακόμιζε σε δικό της σπίτι την επομένη του θανάτου της, ανέφερε το τοπικό μέσο. Η μητέρα της υποτίθεται ότι θα τη βοηθούσε να μαζέψει τα πράγματά της την ημέρα που βρέθηκε νεκρή, αλλά ξύπνησε από την αστυνομία που ερευνούσε τον θάνατο της κόρης της.

Τα πιο σημαντικά