Αδέσποτος σκύλος προκαλεί συγκίνηση με το βιβλίο που έκλεψε και αλλάζει τη ζωή του

5 Απριλίου, 2018 6:10 ΜΜ
More videos

Τα σκυλιά έχουν ένα μοναδικό τρόπο να μας εκπλήσσουν. Υπάρχουν πολλά τετράποδα που περιφέρονται στους δρόμους ελπίζοντας και περιμένοντας για ένα χάδι, φαγητό, νερό και ένα ζεστό σπίτι. Ωστόσο κάποια παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και κάνουν ό, τι μπορούν. Έτσι, ένας αδέσποτος σκύλος από το Νόβο Χαμπούργκο της Βραζιλίας, έκανε τους ανθρώπους να λυγίσουν. Μια κάμερα ενός βιβλιοπωλείου κατέγραψε το τετράποδο να κλέβει ένα βιβλίο. Εκτός από την ίδια την πράξη, αξιοπρόσεκτο είναι και το βιβλίο που επέλεξε.

Η είσοδος του βιβλιοπωλείου, ήταν το σπίτι του σκύλου για αρκετό διάστημα.

Infinity Livraria / Facebook

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, τον κατέγραψε να μπαίνει στο κατάστημα και να παίρνει ένα βιβλίο από τα ράφια. Ωστόσο, κανείς δεν πήρε χαμπάρι, μέχρι που ένας περαστικός το επέστρεψε στο βιβλιοπωλείο.

Curioso É Você / YouTube

Το τετράποδο μπήκε στο βιβλιοπωλείο αλλά κανείς δεν του έδωσε σημασία, ούτε μπορούσε να ξέρει τον λόγο που αποφάσισε να μπει. Πλησίασε το ράφι, πήρε ένα βιβλίο και βγήκε γρήγορα.

Curioso É Você / YouTube

Παρ’ όλη την πράξη του, αυτό που προκάλεσε αίσθηση, ήταν το βιβλίο που επέλεξε. Ο σκύλος επέλεξε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Ημέρες Εγκατάλειψης». Μάλλον ταυτίστηκε με το γεγονός πως είναι εγκαταλελειμμένο από τον κόσμο.

Life Buzz

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι χρειάστηκε να πάρει ένα βιβλίο για να τον προσέξει κάποιος.

Infinity Livraria / Facebook

Όταν κάποιος επέστρεψε το βιβλίο και το βίντεο προβλήθηκε, οι ντόπιοι έμειναν έκπληκτοι. Ευτυχώς, η ιστορία του σκύλου έχει καλό τέλος, αφού απέκτησε μια δεύτερη ευκαιρία. Σύντομα μετά το συμβάν, δέχτηκε γεύμα και περιποίηση ώστε να ετοιμαστεί και να βρει ένα σπίτι γεμάτο αγάπη.

Infinity Livraria / Facebook

Ακόμη δεν βρήκε ένα μόνιμο σπίτι, αλλά έγινε διάσημος και όλοι θέλουν να βγουν φωτογραφία μαζί του. Αυτό απέχει πολύ σε σχέση με τη ζωή που είχε παλαιότερα.

Infinity Livraria / Facebook

Το τετράποδο είναι ασφαλές και δέχεται πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που το φροντίζουν. Ωστόσο, δεν φαίνεται δύσκολο το να βρει σύντομα ένα παντοτινό σπίτι.

Infinity Livraria / Facebook

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον γλυκό σκύλο που πήρε το βιβλίο.

[Bored Panda] [Curioso É Você]