Αδέσποτο πιτ μπουλ δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει από την στιγμή που βρήκε σπίτι

18 Ιουλίου, 20165:25 ΜΜ
More videos

Λίγες ράτσες σκύλων διχάζουν τους ανθρώπους τόσο πολύ. Βέβαια, είτε σου αρέσουν, είτε δεν σου αρέσουν τα πιτ- μπουλ είναι πολύ δύσκολο να μην συμπαθήσεις τον Μπρίνκς, το πιτ- μπουλ. Απλά δείτε το χαμόγελό του!

Το αδέσποτο πιτ- μπουλ περιφερόταν στους δρόμους του Μπρούκλιν, μέχρι που μια μέρα συνάντησε τον Τζον μαζί με τον σκύλο του, τον Ντέμο. Οι τρεις τους ταίριαξαν αμέσως. Ο Τζον αποφάσισε να πάρει το μικρό πιτ- μπουλ στο σπίτι του και προσπαθούσε για πολύ καιρό να βρει τον παλιό του ιδιοκτήτη. Όταν μετά από πολλές προσπάθειες, δεν βρέθηκε τίποτα, κατάλαβε, ότι ο Μπρινκς είχε έρθει για να μείνει. Τότε, ο Μπρινκς ήταν μόλις 11 μηνών και σήμερα 12 χρόνια αργότερα δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει.

Όποιος πιστεύει, ότι τα πιτ- μπουλ είναι τρομακτικά, θα πρέπει να κοιτάξει λίγο πιο προσεχτικά τον Μπρίνκς.

1

Απλά δείτε αυτό το χαμόγελο!

2

Ο ιδιοκτήτης του, ο Τζον τον βρήκε να περιφέρεται στους δρόμους του Μπρούκλιν και αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι και να τον φροντίσει.

3

Για ένα μήνα προσπαθούσε να εντοπίσει τον παλιό του ιδιοκτήτη, αλλά δεν μπορούσε να βρεθεί πουθενά.

4

Οπότε, αποφάσισε να τον υιοθετήσει και σήμερα 12 χρόνια αργότερα ο Μπρινκς δεν σταματάει να χαμογελάει.

5

“Το καλύτερο είναι, ότι πολλές φορές ο Μπρινκς χαμογελάει, όπως οι άνθρωποι, όταν απολαμβάνει μια κατάσταση”, δήλωσε ο Τζον.

6

“Χαμογελάει, όταν τον ταΐζεις, χαμογελάει, όταν του λες καλημέρα το πρωί ή όταν τον καληνυχτίζεις το βράδυ.”

7

“Χαμογελάει, όταν πάμε βόλτες με το αυτοκίνητο ή όταν χαλαρώνει στον ήλιο ή μπροστά από το τζάκι. Φαίνεται συνέχεια ευτυχισμένος.”

8

Πηγή φωτογραφιών: smilingbrinks

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News