Αδέσποτοι σκύλοι εμφανίστηκαν στα ξαφνικά στην κηδεία της γυναίκας που τα τάϊζε. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

1 Απριλίου, 2015 12:35 ΜΜ
More videos

Η κηδεία μια γυναίκας στο Γιουκατάν του Μεξικό πήρε μια απροσδόκητη τροπή, όταν την εμφάνισή τους έκαναν τα αδέσποτα σκυλιά που φρόντιζε όσο ήταν εν ζωή. Άφωνοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι

Η Margarita Suarez of Merida άφησε την τελευταία της πνοή πριν μερικές εβδομάδες στο Γιουτακάν του Μεξικού.

Ήταν γνωστή για την αγάπη της για τα ζώα, καθώς κάθε πρωί τάιζε τα αδέσποτα σκυλιά που τριγυρνούσαν στη γειτονιά της.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της έμειναν άναυδοι όταν αυτά τα αδέσποτα έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της κηδείας της Margarita, στην αίθουσα του γραφείου τελετών, όπου είχε τοποθετηθεί το φέρετρο, προκειμένου να αποδοθούν οι τελευταίες τιμές, πριν τη διαδικασία της αποτέφρωσης.

Όπως δήλωσαν οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών, δεν είχαν ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους τα συγκεκριμένα σκυλιά, με αποτέλεσμα όλοι να απορούν πώς βρήκαν το μέρος και τρύπωσαν στο δωμάτιο που φυλάσσετο το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Οι τετράποδοι φίλοι της εκλιπούσας, ξάπλωσαν ήσυχα γύρω από το φέρετρό της,  αποχαιρετώντας την έτσι για τελευταία φορά και αποδεικνύοντας πως ο φίλος μπορεί να γίνει ο πιο πιστός φίλος ενός ανθρώπου.

stray-dogs-pay-respects-funeral-animal-lover-margarita-suarez-yucatan-mexico-12

stray-dogs-pay-respects-funeral-animal-lover-margarita-suarez-yucatan-mexico-14 stray-dogs-pay-respects-funeral-animal-lover-margarita-suarez-yucatan-mexico-15

dailymail news247
Ακολουθήστε μας στο facebook: