Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
διάφοραΑδελφός θύματος στα Τέμπη ξεφτιλίζει τον Λιάγκα- «Με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα»

Αδελφός θύματος στα Τέμπη ξεφτιλίζει τον Λιάγκα- «Με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα»

Από την Παταγονία όπου ζει ήρθε ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδελφό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη για να τον αποχαιρετήσει.

Το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Βλάχος εμφανίστηκε στον αέρα του Πρωινό, όμως, φαίνεται ότι δεχόταν παράλληλες πιέσεις από ακόμα δύο εκπομπές.

  • «Θέλω να πω στην αρχή ότι με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα μεταξύ 2-3 εκπομπών που είμαι αυτή τη στιγμή για το πού θα βγω πρώτος. Μου φαίνεται ότι δεν είναι η στιγμή αυτή να ψάχνουμε αποκλειστικότητες. Μακάρι να μην έχουμε ποτέ τέτοια αποκλειστικότητα», είπε αρχικά και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε έκπληκτος:

«Μου δίνεται τώρα μια πληροφορία την οποία εγώ δεν την ξέρω, την ακούω πρώτη φορά. Όταν λέτε σας έχω ταλαιπωρήσει, εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί σας».

  • «Για τους συνεργάτες σας λέω», διευκρίνισε ο κ. Βλάχος και τότε ο Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

«Αν δεν θέλετε να μιλήσετε δεν έχω κανένα θέμα. Δεν με γνωρίζετε και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πραγματικά, αν έχετε υποχρέωση να βγείτε σε άλλη εκπομπή, ειλικρινά μακριά από εμένα αυτά. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση… Να σας πω συλλυπητήρια και να αποχωρήσετε να βγείτε σε άλλη εκπομπή. Έχω πονέσει πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτή την ιστορία και αν δεν βγείτε εσείς θα βγει κάποιος άλλος να μιλήσει. Πραγματικά, μακριά από εμένα αυτό. Βγείτε αλλού αν έχετε υποχρέωση».

«Θέλω παντού να μιλήσω, δεν έχω κάποιο θέμα, αυτό ήθελα να αναφέρω», είπε ο Βαγγέλης Βλάχος και ξεκίνησε κανονικά η κουβέντα τους.
Τα πιο σημαντικά