«Αδειάζουν» τη Χρηστίδου για το «Next Top Model»: «Μόνη της διαδίδει ότι θα το παρουσιάσει»

25 Μαΐου, 20185:52 ΜΜ
More videos

Ένα απίστευτα καυστικό σχόλιο διαβάζουμε στο DownTown που κυκλοφορεί με στόχο τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η στήλη «Talk of the Town» ασχολήθηκε μεταξύ άλλων και με την παρουσίαση του «Next top Model» για την οποία -όπως γράφτηκε- έχουν πέσει τρία ονόματα στο τραπέζι: Της Βίκυς Καγιά, της Κάτιας Ζυγούλη και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Φυσικά, το κοινό λαχταρά να δει τη Βίκυ Καγιά στον ρόλο που πρώτη ανέλαβε στον 1ο κύκλο του παιχνιδιού στον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα οι φανατικοί να ελπίζουν πως Χρηστίδου και Ζυγούλη  δεν θα καταφέρουν να «κλείσουν» το πολυπόθητο deal.

Και όπως φαίνεται έτσι ακριβώς θα γίνουν τα πράγματα. Η Βίκυ θέλει πολύ να αναλάβει και αυτό το project μαζί με το «Shopping Star» και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που έγινε έξαλλη διαβάζοντας πως η Χρηστίδου ενδέχεται να βρεθεί στο τιμόνι του NTM.

«-Μα δεν ήταν να το παρουσιάσει η youtuber τα τελευταία χρόνια Σίσσυ Χρηστίδου;

-Άντε καλέ. Μόνη της τα διέδωσε η Σίσσυ στους φίλους της τους δημοσιογράφους και έκανε την Καγιά έξαλλη. Μπήκε στα γραφεία του Star και έγινε το νέο Κούγκι. Ποιος άκουσε τη Βίκυ και δεν τη φοβήθηκε», διαβάζουμε και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε…

Όσο γα την Κάτια Ζυγούλη; Έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για το εν λόγω project μιας και θεωρεί πως της ταιριάζει πολύ.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, «Next Top Model» χωρίς Καγιά δεν μπορεί να υπάρξει!

Πηγή: dailymedia

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News