«Νοικοκύρης» ο Λάκης Λαζόπουλος: «Μένω σε 40 τ.μ. σπίτι»

10 Φεβρουαρίου, 20234:15 ΠΜ

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του πριν μερικά χρόνια εξήγησε τι εννοούσε όταν είχε πει ότι μένει σε ένα σπίτι 40τ.μ. Δεν τον πιάνεις πουθενά! Παράλληλα, αυτός ήταν ο εξωφρενικός μισθός του από τον Alpha.

«Όταν λέω ότι μένω στα 40 τετραγωνικά, εννοώ ότι ο χώρος που εγώ χρησιμοποιώ είναι 40 τετραγωνικά. Το ρήμα δεν είναι «έχω», το ρήμα είναι «μένω».

Εγώ τα ελληνικά μου έχω μάθει να τα προσέχω, γιατί είμαι συγγραφέας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στα πάνελ που δεν έχουν τη γνώση να δώσουν την πρέπουσα σημασία στα ρήματα. Για να το ξεκαθαρίσω λοιπόν: Ναι, μένω σε 40 τ.μ. σπίτι.

Δίπλα είναι το γραφείο μου που είναι 60 τ.μ., άρα το σύνολο είναι 100 τ.μ. Και επίσης 14 χρόνια έμενα σε 55 τ.μ., και αυτή είναι η αλήθεια. Όχι, όμως, ότι δεν έχω ένα σπίτι στην Πάρο που είναι μεγάλο ή ένα άλλο σπίτι στη Σέριφο που είναι μεγαλύτερο και δεν θυμάμαι να παρακάλεσα ποτέ κάποιον να μου μεγαλώσει τα τετραγωνικά».

Πισίνα, ηρεμία και όλα τα κομφόρ: Αυτή είναι η βίλα του Λάκη Λαζόπουλου στο Παλαιό Ψυχικό

Η μακροχρόνια παρουσία του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση του έχει εξασφαλίσει μια πλουσιοπάροχη ζωή, γεμάτη ανέσεις, γι’ αυτό κιόλας ήταν σε θέση να αγοράσει ένα εντυπωσιακό σπίτι στο Παλαιό ψυχικό.

Η βίλα του γνωστού παρουσιαστή και ηθοποιού βρίσκεται μακριά από την οχλαγωγία και έχει όλα τα κομφόρ, όπως πισίνα κλπ.

«Γιατί Λάκης και όχι Απόστολος;»: Ο Λαζόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που έκοψε το όνομά του

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εκπομπή Fishy μίλησε για επαγγελματική του πορεία, το ιδιαίτερο όνομά του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό λιγότερο γνωστό στο ευρύ κοινό. Με την ευκαιρία, δείτε τη μοναδική φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει από το γάμο του.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αρχικά μίλησε για το όνομα του που από Απόστολος έγινε Λάκης: «Είναι μεγάλη ιστορία. Όταν ξεκίνησα στο θέατρο, έπρεπε να μπει το όνομά μου αλλά δεν υπήρχε άδεια ηθοποιού. Το όνομά μου δε φαινόταν πουθενά, ήμουν σχεδόν παράνομος. Κάποια στιγμή στις ταμπέλες έπρεπε να προστεθεί και το “Απόστολος Λαζόπουλος”. Το Απόστολος δε χωρούσε και το κόψανε και είπαν Λάκης. Λάκης Λαζόπουλος. Δεν πρόλαβα να το αλλάξω μετά και έμεινε έτσι».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News