Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΑχώριστοι πια Βανδή και Μπισμπίκης - Μαζί στα παρασκήνια του J2US

Αχώριστοι πια Βανδή και Μπισμπίκης – Μαζί στα παρασκήνια του J2US

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν πια επισημοποιήσει τη σχέση τους και πλέον δεν έχουν πρόβλημα να εμφανίζονται και μαζί μπροστά στις κάμερες. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US.

Οι δυο τους πριν από μερικές μέρες βρέθηκαν μαζί σε 5αστερο ξενοδοχείο, ενώ όπως έχουν δείξει δεν χάνουν την ευκαιρία να αξιοποιούν μαζί τα Σάββατά τους.

Το ζευγάρι περπάτησε με άνεση μπροστά στις κάμερες των εκπομπών και μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή απάντησε και σε ερώτηση δημοσιογράφου με πολύ ευγενικό τρόπο.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στα παρασκήνια του J2US:

Δέσποινα Βανδή: Πρώτα Χριστούγεννα με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Το ταξίδι που έχουν κανονίσει

Είναι μια ερωτευμένη γυναίκα και φαίνεται στη λάμψη του προσώπου της, στο σπινθηροβόλο βλέμμα της, στο σούπερ καυτό κορμί της αλλά και στην φλόγα που βγαίνει από μέσα της. Όλα αυτά, φυσικά αποτυπώνονται και στυλιστικά και “μεταφράζονται” με πάσα λεπτομέρεια στις επιλογές που κάνει η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της στο J2us με την σημαντική βοήθεια της fashion stylist, Έλενας Βουζούρα που επιμελείται το look της.

Βέβαια, σε λίγες ημέρες η τραγουδίστρια θα κάνει μια παύση από όλα αυτά καθώς… τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

“Σ’ αγαπώ πολύ, πιο πολύ κανείς”, τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και ξαφνικά κάνει την είσοδό του στο πλάνο ο Βασίλης Μπισμπίκης, που μπορεί να μην τραγουδάει αλλά λέει έμπρακτα “Όλα τα λεφτά λουλούδια!”

.Οι δυο τους όχι απλά δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους αλλά όπως φάνηκε στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Κύπρο (όπου τραγουδά η Δέσποινα μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου) τον χαίρονται στο έπακρο με δεκάδες γαρίφαλα να γεμίζουν την σκηνή αλλά και την αγκαλιά της τραγουδίστριας δια χειρός του πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη του Βασίλη Μπισμπίκη στις Note δεν ήταν προγραμματισμένη αλλά μια ευχάριστη από τον ηθοποιό στην αγαπημένη του με εκείνη να χαμογελά γλυκά από την στιγμή που κατάλαβε τι συμβαίνει μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι θα κάνει γιορτές στο νησί και θα υποδεχτεί αγκαλιά το νέο έτος…

Πηγή: youweekly

Τα πιο σημαντικά