Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑχιλλέας Μπέος: «Το καλοκαίρι στον Βόλο θα παντρέψω τον Κασσελάκη με τον...

Αχιλλέας Μπέος: «Το καλοκαίρι στον Βόλο θα παντρέψω τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ»

Το parapolitika.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε πως θα παντρέψει το καλοκαίρι το ζεύγος Κασσελάκη-Μακμπέθ

Με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, που στο παρελθόν είχαν συγκρουστεί δημοσίως με ακραίες τοποθετήσεις, συνομίλησε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1.

mpeos

Το parapolitika.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος επιβεβαίωσε την επικοινωνία του με τον κ. Κασσελάκη και, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε πως θα παντρέψει το καλοκαίρι στον Βόλο το ζεύγος Κασσελάκη-Μακμπέθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που μεσολάβησε για να πραγματοποιηθεί η επικοινωνία μεταξύ Κασσελάκη και Μπέου ήταν -μέσω βιντεοκλήσης- ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Να σημειωθεί πως αναφερόμενος στη συνομιλία που είχαν πρόσφατα με τον Αχιλλέα Μπέο, ο κ. Κασσελάκης είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα: «Κατάλαβε ότι είμαι ακομπλεξάριστος και ότι είμαι ανθρώπινος, σωστός. Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού».

kasselakis tailer copy 2 copy 1

Την παρέμβαση Μπέου σχολίασαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις οποίες «δεν θα γίνει ο γάμος στον Βόλο και άρα δεν θα τελέσει τον γάμο ο δήμαρχος κ. Μπέος».

Τα πιο σημαντικά