«Αλέξη γερά να φύγει η Δεξιά» – Υποδέχτηκαν σαν ήρωα τον Τσίπρα στο Αγρίνιο

13 Μαΐου, 2022 11:16 ΜΜ
More videos

Θερμή υποδοχή στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα επιφύλαξαν το απόγευμα της Παρασκευής 13/05 στο Αγρίνιο στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που ήρθαν στην πόλη από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «Αλέξη γερά να φύγει η δεξιά» και άλλα συνθήματα όπως και «ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει η δεξιά».

Στο σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε για τη συγκινητική υποδοχή ενώ χαρακτήρισε το Αγρίνιο «καρδιά της προοδευτικής παράταξης» και εκτίμησε πως το «κλίμα γυρίζει».

Ο πρώην πρωθυπουργός καταχειροκροτήθηκε από τα δεκάδες άτομα που συγκεντρώθηκαν και επανέλαβε το κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία της Κυριακής.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε 1.000 εκλογικά κέντρα , 1.000 ταχυδρομεία “ταχυδρομεία” μέσα από τα οποία οι πολίτες θα στείλουν συστημένο γράμμα στο Μαξίμου και τον Μητσοτάκη».

«Θα είναι το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία στην πρωτοπορία των δημοκρατικών αγώνων», ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του και ξεκινώντας την περιοδεία του στο κέντρο της πόλης στα πλαίσια της οποίας συνομίλησε με πολίτες όλων των ηλικιών και με εμπόρους.

Σημειώνεται, πως ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την Άρτα (σήμερα το πρωί) και το Αγρίνιο ως τελευταίους σταθμούς των περιοδειών του πριν τις κομματικές κάλπες της Κυριακής 15ης Μαΐου.

Πηγή: Agrinionews.gr