Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΧρήστος Κυριαζής: «Επιθυμία του να ‘’φύγει’’ στο σπίτι του – Έφυγε με...

Χρήστος Κυριαζής: «Επιθυμία του να ‘’φύγει’’ στο σπίτι του – Έφυγε με το κεφάλι ψηλά», λέει ο Χ. Μενιδιάτης

Σε ηλικία 68 ετών ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή, μετά από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Για το θάνατό του μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης, το πρωί της Τετάρτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Love It», δηλώνοντας αρχικά:

«Για όσους γνωρίζαμε την οικογένειά του και τον ίδιο, ξέραμε πολύ καλά ότι τα πράγματα τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ δύσκολα και ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίζω τον Χρήστο Κυριαζή. Συνεργαστήκαμε το καλοκαίρι του 2017 όταν και συνεργαστήκαμε. Μια εμπειρία συγκλονιστική να είσαι μαζί του. Όχι μόνο πάνω στην σκηνή αλλά και κάτω από την σκηνή. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, πολύ γλυκός, πολύ δοτικός. Πραγματικά μοναδικός».

Εν συνεχεία, ο Χρήστος Μενιδιάτης ανέφερε πως γνώριζε ότι ο Χρήστος Κυριαζής ήταν αντιμέτωπος με τον καρκίνο και πως επιθυμία του ήταν να «φύγει» στο σπίτι του.

«Γνώριζα μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον ότι τα πράγματα δυσκόλευαν αρκετά μέρα με τη μέρα. Νοσούσε περίπου τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Το πάλεψε με πάρα πολύ αξιοπρέπεια», είπε επίσης ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης τόνισε στη συνέχεια: «Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι σε αυτό το τέρας που όποιον βρίσκει δυστυχώς τον ρίχνει κάτω. Έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν δική του επιθυμία να μην μεταφερθεί σε νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του δυσκόλευε μέρα με τη μέρα. Κι έτσι έφυγε σήμερα το πρωί στο κρεβάτι του. Ήμασταν πολύ λίγοι αυτοί που γνωρίζαμε ότι υπήρχε πρόβλημα».

Τα πιο σημαντικά