Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
διεθνήΣον Πεν: «Οι ανεμβολίαστοι είναι σα να τριγυρνούν με ένα όπλο σημαδεύοντάς...

Σον Πεν: «Οι ανεμβολίαστοι είναι σα να τριγυρνούν με ένα όπλο σημαδεύοντάς σε στο κεφάλι»

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός συνέκρινε το να μην έχει κανείς εμβολιαστεί με το να κουβαλά πάνω του ένα όπλο και να σε σημαδεύει με αυτό κάποιον στο κεφάλι, υποστηρίζοντας ότι ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει υποxρεωτικός.

«Υπάρχουν κάποια θέματα στη 2η Τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος που πραγματικά τα πιστεύω ακράδαντα» ανέφερε ο Σον Πεν στον δημοσιογράφο Μάικλ Σμερκόνις.

«Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αναγνωρίσετε ότι, με μια τέτοια κατάσταση, δεν μπορείς να τριγυρνάς σημαδεύοντας με ένα όπλο το πρόσωπo κάποιου, γιατί αυτό είναι που συμβαίνει με τους ανεμβολίαστους», δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN.

Ο Πεν ενεθέρρυνε επίσης όσους θα πάνε να δούνε τη νέα του ταινία, το «Flagship» να έχουν εμβολιαστεί προτού μπούνε στον κινηματογράφο

Ο Πεν, που πρόσφατα αρνήθηκε να επιστρέψει στα γυρίσματα της επερχόμενης σειράς Gaslit, μέχρις ότου εμβολιαστεί όλο το καστ, εξήγησε την στάση του: «Δεν ήθελα να νιώθω συνένοχος σε κάτι που φροντίζει τη μία ομάδα και όχι την άλλη. Και πιστεύω ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικό, όπως το να ανάβεις τα φώτα του αυτοκινήτου τη νύχτα».

Ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποστήριξε ότι οι μη εμβολιασμένοι ανήκουν σε δύο κατηγορίες. «Υπάρχουν εκείνοι που, μόλις ο FDA δώσει την πλήρη έγκριση, θα προχωρήσουν στον εμβολιασμό. Και υπάρχουν και εκείνοι που μέσα τους έχει εδραιωθεί μια πολιτική ταυτότητα που έχει πάρει κάπως στραβά αυτό το ζήτημα, κάτι που ξεχνά ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ολόκληρη η ιστορία μας, όλα βασίζονται στο να είμαστε ανεξάρτητοι γιατί κατανοούμε την αλληλεξάρτηση. Αυτή είναι η ιστορία των επιτυχημένων πραγμάτων σε αυτή τη χώρα».

Με πληροφορίες από CNN

Τα πιο σημαντικά