Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
μοντέλαΚάποτε την κορόιδευαν για το χρώμα του δέρματος της σήμερα είναι ένα...

Κάποτε την κορόιδευαν για το χρώμα του δέρματος της σήμερα είναι ένα πετυχημένο μοντέλο.

“Ανά καιρούς μου έχουν δώσει τα υποκοριστικά Σκοτεινή, Κόρη της Νύχτας, Μητέρα των Αστεριών.”

Όλος ο κόσμος του διαδικτύου έχει μείνει έκπληκτος από τον ξεχωριστό μαύρο τόνο της επιδερμίδας της Khoudia Diop.

Το μοντέλο από τη Σενεγάλη της Δυτικής Αφρικής που κάποτε το χλεύαζαν με τα ψευδώνυμα της Σκοτεινής και της Κόρης της Νύχτας, σήμερα κατακλύζεται από θετικά σχόλια για τα καθηλωτικά χαρακτηριστικά της, ειδικότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της.

Ωστόσο, η Khoudia παραδέχεται πως δεν ήταν πάντοτε γεμάτη με τόση αυτοπεποίθηση και πως είναι αλήθεια ότι συχνά έπεφτε θύμα εκφοβισμού όταν ήταν πιο μικρή εξαιτίας της απόχρωσης του δέρματός της.

Τώρα πια, σημειώνει, πως όλα αυτά ανήκουν στον παρελθόν, έχει αγκαλιάσει την διαφορετικότητα της και δεν δίνει σημασία στα αρνητικά σχόλια.

Η σημερινή αυτοπεποίθηση της Khoudia και η αγάπη για τον εαυτό της γίνεται παράδειγμα για πολλά νεαρά κορίτσια σε όλον τον κόσμο που πρέπει να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους και με το χρώμα του δέρματος τους.

Στην Αφρική και στην Ασία παρατηρείται η τάση αλλαγής του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας με τη χρήση διαφόρων προϊόντων από πολλές γυναίκες που νιώθουν άσχημα για την διαφορετικότητα τους και την αντίθεση που έχουν με τα δυτικά πρότυπα ομορφιάς.

Τα πιο σημαντικά