Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
διάφοραΗ Άμπερ Χέρντ δώρισε τα 7 εκ. δολάρια από το διαζύγιό με...

Η Άμπερ Χέρντ δώρισε τα 7 εκ. δολάρια από το διαζύγιό με τον Τζόνι Ντεπ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Η Άμπερ Χερντ θα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για κακοποιημένες γυναίκες και άρρωστα παιδιά τα 7 εκατομμύρια δολάρια, που πήρε από τον διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ.

Η Χερντ αποκάλυψε, ότι θα δωρίσει τα χρήματα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, στο οποίο είχε εργαστεί ως εθελόντρια για 10 χρόνια.

Τα χρήματα θα μοιραστούν στην μέση ανάμεσα στα δυο φιλανθρωπικά ιδρύματα.

“Τα χρήματα ποτέ δεν έπαιζαν σημαντικό ρόλο για μένα προσωπικά, παρά μόνο στον βαθμό που θα μπορούσα να τα δωρίσω για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ελπίζω να βοηθήσουν όσους είναι λιγότερο ικανοί να υπερασπιστούν τον εαυτό τους”, δήλωσε η ηθοποιός.

1

Η Άμπερ Χερντ θα δωρίσει τα 7 εκατομμύρια που πήρε από τον διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ.

2

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ έφτασαν σε συμβιβασμό την Δευτέρα.

3

Σε κοινή δήλωση του το ζευγάρι περιέγραψε την σχέση του ως “παθιασμένη” και “ασταθή.”

4

Η Χερντ δήλωσε στο ΤΜΖ, ότι θα δωρίσει τα χρήματα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015, τελικά έφτασε σε συμβιβασμό μια μέρα πριν την ακροαματική διαδικασία για τα περιοριστικά μέτρα, που είχε υποβάλει η Χερντ τον Μάιο.

Η Χερντ απέσυρε τις κατηγορίες για σωματική κακοποίηση από τον Τζόνι Ντεπ και το πρώην ζευγάρι εξέδωσε μια κοινή δήλωση στην Daily Mail Online.

“Η σχέση μας ήταν πάντα παθιασμένη και μερικές φορές ασταθής, αλλά πάντα διακατεχόταν από αγάπη. Κανένα από τα μέλη δεν είπε ψέματα ή προέβη σε ψευδής ισχυρισμούς για οικονομικό όφελος. Δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόθεση για σωματική ή ψυχική κακοποίηση. Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα για τον Τζόνι στο μέλλον και θα δωρίσει τα χρήματα του διακανονισμού σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.”

5

Ο συμβιβασμός ήρθε μετά από μια φωτογραφία, στην οποία ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να έχει κόψει την άκρη του δαχτύλου του.

6

Η Χερντ ισχυρίζεται, ότι ο Ντεπ έκοψε το δάχτυλο του σε μια έκρηξη οργής και στην συνέχεια χρησιμοποίησε το αίμα για να γράψει κάποιες λέξεις στον τοίχο, κατηγορώντας την για εξωσυζυγική σχέση.

7

 Ο ηθοποιός αναγκάστηκε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τον τραυματισμό, γεγονός που καθυστέρησε 4 βδομάδες τα γυρίσματα της νέας ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής.

Κατά την διάρκεια του χωρισμού, η Άμπερ Χερντ υπέβαλε περιοριστικά μέτρα κατά του Τζόνι Ντεπ, λόγω ενός τσακωμού που είχαν στο διαμέρισμά τους στο Λος Άντζελες.

“Ο Τζόνι έχει ένα μεγάλο ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ, που είναι και δημοσίως γνωστό. Χάνει συχνά την ψυχραιμία του και γίνεται παρανοϊκός, πράγμα που με τρομάζει”, δήλωσε στην αναφορά της για τα περιοριστικά μέτρα.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται, ότι ο πρώην σύζυγός της της πέταξε το κινητό του, όταν ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς της Χερντ και η αστυνομία είπε, ότι δεν βρήκε αποδεικτικά στοιχεία.

Ο υποτιθέμενος καυγάς συνέβη μια μέρα μετά τον θάνατο της μητέρας του ηθοποιού στις 20 Μάιου.

9

Το δάχτυλο του Ντεπ μετά από επέμβαση, που χρησιμοποίησαν δέρμα από το χέρι του.

10

Ο Τζόνι Ντεπ φεύγει από το αεροδρόμιο του Μπρισμπέιν με ιδιωτικό τζετ στις 11 Μαρτίου 2015. Το χέρι του είναι δεμένο.

11

Ο Ντεπ φτάνει στο ίδιο αεροδρόμιο στις 21 Απριλίου 2015. Το χέρι του είναι και πάλι δεμένο.

12

Η Χερντ και ο Θόρτον θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία “London Fields”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η Χερντ ήθελε μια κοινή ανακοίνωση στην οποία ο πρώην σύζυγός της να παραδέχεται την οικογενειακή κακοποίηση, αλλά ο Ντεπ το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με μια πηγή, η Χερντ είναι ικανοποιημένη με τον συμβιβασμό, αλλά δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με την συμπεριφορά του Τζόνι Ντεπ. Δεν ήθελε να βασανίσει άλλο τον Ντεπ και ήθελε να τελειώσουν όλα το συντομότερο.

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ότι ο Ντεπ έκοψε το δάχτυλό του πάνω σε μια έκρηξη οργής.

13

Το Σάββατο κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που δείχνει τον Ντεπ να κοπανάει ντουλάπια.

14

Επίσης, ο Ντεπ φαίνεται να ρίχνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στον εαυτό του.

Ο Ντεπ κατηγορούσε την Χερντ, ότι έχει εξωσυζυγική σχέση με τον 61 ετών ηθοποιό, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, όταν συνέβη ο καυγάς με το κομμένο δάχτυλο.

15

Φωτογραφίες με το πρόσωπο της Χερντ γεμάτο μώλωπες, που προκλήθηκαν από τον Ντεπ, παρουσιάστηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

16

Η Χερντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μώλωπες στο πρόσωπο, που ισχυρίζεται πως προκλήθηκαν από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα.

Δείτε το βίντεο:

Η ηθοποιός έδωσε κατάθεση 7 ωρών το Σαββατοκύριακο. Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον Ντεπ να κοπανάει ντουλάπια. Η Χερντ δήλωσε πως δεν είχε καμία σχέση με την κυκλοφορία αυτού του βίντεο.

17

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας “Μεθυσμένο ημερολόγιο.” Παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 και χώρισαν τον Μάιο του 2016.

18

Ο Ντεπ αρνείται τις κατηγορίες για οικογενειακή κακοποίηση. Πηγή αναφέρει πως προσπαθεί να αφήσει πίσω του τον γάμο του με την Άμπερ Χερντ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

dailymail

Τα πιο σημαντικά