Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕμβολιάστηκε η Φαίη Σκορδά και το ανακοίνωσε στο Instagram

Εμβολιάστηκε η Φαίη Σκορδά και το ανακοίνωσε στο Instagram

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε με ένα video στο Instagram Story της, ότι έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊου. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 εμβολιάστηκε μετά και από την περιπέτεια που πέρασε πέρσι, καθώς είχε νοσήσει από τον ιό στην πρώτη καραντίνα το Μάρτη του 2020 και ήταν ασυμπτωματική. Μάλιστα, είχε αναφέρει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αυτή, αφού φοβόταν να μην κολλήσει τα παιδιά της και τους δικούς της ανθρώπους.

«Δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι υπήρχε μια κόπωση μεγάλη. Δεν είχα άλλα συμπτώματα. Εγώ έκανα το τεστ για λόγους προσωπικούς. Με ανησυχούσε όλη αυτή η ιστορία. Ήθελα να δω αν έχω, δεν έχω», είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συνεχίζοντας: «Έχω αντισώματα. Το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. Δεν το ξέρεις αν κολλάει τώρα ή όχι. Φοράω συνεχώς μάσκα. Κανείς δεν μου λέει αν θα το κολλήσεις ξανά ή όχι». Έτσι, δεδομένου της εμπειρίας της η Φαίη Σκορδά δεν έχασε την ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκε την αργία της επόμενης μέρας του Πάσχα.

xSKORDA EMVOLIO.jpg.pagespeed.ic.zfyKGJjZt5

Τα πιο σημαντικά