Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
διάφοραΗρωικός σκύλος κάθεται δίπλα στο ‘φιλαράκι’ του για μια εβδομάδα μέχρι να...

Ηρωικός σκύλος κάθεται δίπλα στο ‘φιλαράκι’ του για μια εβδομάδα μέχρι να έρθει βοήθεια.

΄Ενα Golden Retriever που  ονομάζεται Tillie βρέθηκε να φυλάει την φίλη του, ένα Basset Hound που το έλεγαν Φοίβη, για μια ολόκληρη εβδομάδα σε μια δεξαμενή, όπου  είχε πέσει η Φοίβη. Όλοι  στην πόλη θεωρούν το σκυλί έναν ήρωα και πιστεύουν ότι  τα δύο  σκυλιά είναι οι ‘καλύτεροι φίλοι’.

Τα σκυλιά  απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους στο νησί Vashon στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.

Dog-Guards-Dog

Ο ιδιοκτήτη τους BJ Duft δήλωσε στο ABC News ότι τα δύο σκυλιά δραπέτευσαν από την μπροστινή πόρτα που έμεινε ανοιχτή στις 7 Σεπτεμβρίου. Ήταν εύκολο να μην το καταλάβει, επειδή γινόταν ένα πάρτι στο σπίτι εκείνη την ημέρα , και οι άνθρωποι έμπαιναν και έβγαιναν από την πόρτα.

Ο Duft είπε ότι τα δύο σκυλιά είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους.

dog-pals-2

‘Ο Tillie ποτέ δεν θα έφευγε ακόμη και αν η πόρτα έμενε ανοιχτή, αλλά όταν η Φοίβη ακολουθεί την μικρή της μύτη ο Tillie πηγαίνει πάντα μαζί της για να βεβαιωθεί ότι είναι εντάξει’, είπε ο Duft.

‘Είναι τα καλύτερα φιλαράκια – αχώριστοι,’ τόνισε ο Duft.

Τα φιλαράκια έλειπαν  για μια εβδομάδα, όταν αξιωματικός για την προστασία των ζώων στο νησί Vashon,Amy Carey,  τα εντόπισε και πήρε φιλοδώρημα για αυτό.
Ο Carey είπε στο ABC News ότι κατάλαβε ότι ο Tillie πηγαινοερχόταν στο μονοπάτι, προσπαθώντας  να βοηθήσει την Φοίβη που είχε παγιδευτεί  σε μια τρύπα.

Τα πιο σημαντικά