Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Σε βλέπω ανανεωμένο» - Τι είπε ο πρίγκιπας Κάρολος στον Τσίπρα

«Σε βλέπω ανανεωμένο» – Τι είπε ο πρίγκιπας Κάρολος στον Τσίπρα

«Πόσο δίκιο είχατε απέναντι στη σκληρή Ευρώπη και στην αδιάλλακτη Γερμανία», του είπε από την πλευρά της η γαλλίδα υπουργός Άμυνας

Τον διάλογο που είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρίγκιπα Κάρολο, την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί και τον ρώσο πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν έφερε στο φως της δημοσιότητας το ieidiseis.gr.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το ieidiseis.gr, ο Κάρολος όταν αντίκρισε τον Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο στο επίσημο δείπνο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, θυμήθηκε την ελληνική φιλοξενία του 2018 κατά την επίσκεψη του Πριγκιπικού ζεύγους στη Αθήνα και την Κρήτη.

Η γαλλίδα υπουργός Άμυνας θυμήθηκε τη διαπραγμάτευση του 2015, ενώ ο ρώσος πρωθυπουργός έσπευσε να του αποκαλύψει ότι πριν τον επιλέξει ο Πούτιν για πρωθυπουργό είχε συνεργασία με τον Πιτσιλή.

ΚΑΡΟΛΟΣ: Πως περνάς τώρα στην αντιπολίτευση. Σε βλέπω ανανεωμένο, έφυγε το βάρος από πάνω σου…

ΤΣΙΠΡΑΣ: Μια χαρά είμαι, προσωπικά, με περισσότερο χρόνο για τα παιδιά.

ΚΑΡΟΛΟΣ: Το 18 πέρασε πολύ ωραία, μας έμεινε αξέχαστη η φιλοξενία σας, ιδίως η Κρήτη.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Το πιο εντυπωσιακό ήταν η βόλτα σας στην Ερμού και την πλατεία της Αγίας Ειρήνη στο κόσμο στην αγορά και οταν ειπιατε κρύο καφέ φρέντο ,χωρίς καλαμάκι.

ΚΑΡΟΛΟΣ: Και το ξέρω ότι αυτό έκανε εντύπωση.

4454749 1

Θερμή και ιδιαιτέρως εκφραστική η γαλλίδα υπουργός Άμυνας όταν συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα. Παρουσία του Ρρώσου πρωθυπουργού και πολλών άλλων παρευρισκόμενων του λέει: «Παρακολουθούσα στενά τη διαπραγμάτευση του 2015! Πόσο δίκιο είχατε απέναντι στη σκληρή Ευρώπη και στην αδιάλλακτη Γερμανία».

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο πρωθυπουργός της Ρωσίας και του λέει: «Επί δίκης σας πρωθυπουργίας είχε συναντήσει τον Πιτσιλή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων».

Πηγή: ieidiseis.gr

Τα πιο σημαντικά