Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
απίθαναΜια γυναίκα έστειλε γράμμα στην τεχνική υποστήριξη. Η απάντησή τους ήταν πανέξυπνη...

Μια γυναίκα έστειλε γράμμα στην τεχνική υποστήριξη. Η απάντησή τους ήταν πανέξυπνη και ξεκαρδιστική.

Αυτή η νεαρή γυναίκα δεν διαφέρει καθόλου από εμάς τις υπόλοιπες. Ζητάει απλά απαντήσεις στις ερωτήσεις της. Πως διατηρείς μια σχέση; Πως μπορείς να επαναφέρεις την χαρά και τον ενθουσιασμό των πρώτων ραντεβού;


Για τον λόγο αυτό έστειλε ένα γράμμα στο τμήμα της τεχνικής υποστήριξης, για να βρει την απάντηση στο ερώτημά της. Έστειλε το γράμμα για πλάκα και μετά το ξέχασε. Δεν το θυμήθηκε παρά μόνο, όταν είδε μια ειδοποίηση στα e-mail της με την απάντηση.

Η απάντηση που της έστειλαν άλλαξε την ζωή της για πάντα και πολύ πιθανό να αλλάξει και την δική σας.

Αγαπητή Τεχνική υποστήριξη,

Πέρσι, αναβάθμισα τον σύντροφό μου σε σύζυγο και παρατήρησα μια μικρή επιβράδυνση σε όλο το λειτουργικό σύστημα, και συγκεκριμένα στις εφαρμογές των λουλουδιών και των κοσμημάτων, τα οποία λειτουργούσαν άψογα όσο ήταν ακόμα σύντροφός μου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η έκδοση του συζύγου απεγκατέστησε και άλλες πολύτιμες εφαρμογές, όπως τον ρομαντισμό και την προσωπική φροντίδα και εγκατέστησε άλλες ανεπιθύμητες εφαρμογές, όπως το NBA και τα μπαστούνια του γκολφ.

Επίσης, οι εφαρμογές των συζητήσεων και του καθαρίσματος του σπιτιού δεν λειτουργούν πια. Λάβετε υπόψιν σας, ότι έχω προσπαθήσει να φτιάξω την κατάσταση με την εφαρμογή της γκρίνιας, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Τι να κάνω;

Η απελπισμένη.”

—-

“Αγαπητή απελπισμένη,

Πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβεις, ότι η έκδοση του συντρόφου αποτελεί πακέτο ψυχαγωγίας, ενώ του συζύγου είναι λειτουργικό σύστημα. Προσπάθησε να εκτελέσεις την εξής εντολή: Νόμιζα, ότι με αγαπούσες.html και προσπάθησε να κατεβάσεις την εφαρμογή των δακρύων και των ενοχών. Αν αυτή η εφαρμογή λειτουργήσει κανονικά, θα ενεργοποιηθούν οι εφαρμογές των λουλουδιών και των κοσμημάτων.

Ωστόσο, μην ξεχνάς, ότι η κατάχρηση των παραπάνω εφαρμογών μπορεί να οδηγήσουν τον σύζυγο σε άλλες εφαρμογές, όπως τα μούτρα και οι μπύρες. Έχε υπόψιν σου, ότι η μπύρα είναι μια κακή εφαρμογή, που περιλαμβάνει δυνατό ροχαλητό και κλανιές.

Ό,τι και να γίνει, μην εγκαταστήσεις σε καμία περίπτωση την εφαρμογή της πεθεράς (είναι μια μορφή ιού που στο τέλος θα πάρει τον έλεγχο όλου του συστήματος). Επίσης, μην προσπαθήσεις να επαναφέρεις το πρόγραμμα του συντρόφου, γιατί δεν υποστηρίζεται από την εφαρμογή του συζύγου και τελικά όλο το σύστημα θα καταρρεύσει.

Γενικά, το πρόγραμμα του συζύγου είναι πολύ καλό, αλλά έχει περιορισμένη μνήμη και μαθαίνει πιο αργά τις νέες εφαρμογές. Ίσως πρέπει να αγοράσεις κάποιο καινούργιο λογισμικό, για να βελτιώσεις την μνήμη και την αποδοτικότητα. Επίσης, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς τις εφαρμογές μαγείρεμα και καυτά εσώρουχα.
Καλή τύχη!”

Τα πιο σημαντικά