Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤα sms που «καίνε» την καθηγήτρια: «Σε σκέφτομαι πολύ - Μου λείπεις»...

Τα sms που «καίνε» την καθηγήτρια: «Σε σκέφτομαι πολύ – Μου λείπεις» έγραφε στον 13χρονο μετά την καταγγελία

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 35χρονη φιλόλογο η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και συγκεκριμένα του 13χρονου μαθητή της που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα, έχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη των γονιών του παιδιού.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Mega, όταν οι γονείς κατάλαβαν τι συμβαίνει προχώρησαν σε καταγγελία, με την καθηγήτρια να προσπαθεί ακόμη και τότε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μηνυμάτων να επικοινωνήσει με τον έφηβο, τον οποίο οι κηδεμόνες του προσπάθησαν να απομακρύνουν από εκείνην.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η 35χρονη έστελνε μηνύματα στον ανήλικο. Ένα εξ’ αυτών έγραφε: “Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ”.

Επιπλέον, από πλευράς αστυνομίας θα ζητήσουν την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της φιλολόγου, για να διερευνηθεί αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

Πρόκειται για την πρώτη τέτοια περίπτωση που καταγράφεται στη χώρα μας, με τους γονείς του παιδιού να είναι έξω φρενών με την εκπαιδευτικό, που εμπιστεύονταν με “κλειστά τα μάτια”.

Η φιλόλογος πολιορκούσε ερωτικά τον μαθητή της

Η 36χρονη φιλόλογος κατηγορείται ότι πολιορκούσε ερωτικά από το δημοτικό τον μαθητή της και συνέχισε και στο γυμνάσιο.

Ερωτοτροπούσε μαζί του, σε ξενοδοχεία, στο αυτοκίνητό της ακόμη και στο σπίτι του ανήλικού μαθητή κατά τη διάρκεια… ιδιαίτερων μαθημάτων.

Η εκπαιδευτικός εκτός από τα ιδιαίτερα μαθήματα στον μαθητή, έχει απασχοληθεί και σε εκπαιδευτικές δράσεις σε έναν δήμο της Αττικής, με μικρούς μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι και η ίδια μητέρα.

“Είναι σε κατάσταση σοκ” λέει ο δικηγόρος της καθηγήτριας

Στο μεταξύ, επιστολή στα ΜΜΕ, που αναφέρεται στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η φιλόλογος, αλλά και στις υποχρεώσεις των Μέσων απέναντι στην εν εξελίξει ποινική διαδικασία, έστειλε ο δικηγόρος της καθηγήτριας, Απόστολος Κόντος. Όπως σημειώνει η νεαρή καθηγήτρια είναι σε σοκ και προσπαθεί να κατανοήσει τις συνέπειες της πράξης της, ενώ καλεί τα ΜΜΕ να σεβαστούν τον μυστικό χαρακτήρα της ανάκρισης και να μην δημοσιεύουν στοιχεία της υπόθεση που μπορεί να βλάψουν κυρίως το νεαρό παιδί.

Τα πιο σημαντικά