Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
διάφοραΑυτή η γυναίκα έκανε μήνυση στον ανιψιό της γιατί την αγκάλιασε πολύ...

Αυτή η γυναίκα έκανε μήνυση στον ανιψιό της γιατί την αγκάλιασε πολύ σφιχτά!

Οι ένορκοι χρειάστηκαν μόνο 25 λεπτά για να αποφασίσουν ότι το αγόρι δεν ήταν υπεύθυνο  για τον σπασμένο καρπό της θείας του, όταν οι δύο τους έπεσαν κατά τη διάρκεια μιας έντονης αγκαλιάς.

Μια γυναίκα από την Νέα Υόρκη που μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της για $127.000 και μετά είπε ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αγκαλιάς, φέρεται να έχει χάσει τελικά την υπόθεσή της.

Οι ένορκοι στο Μπρίτζπορτ αποφάνθηκan ότι ο Sean Τarala, 12 ετών, δεν ήταν υπεύθυνος για τις πράξεις του στην υπόθεση που είχε δημιουργηθεί εναντίον του από τη θεία του, Jennifer Connell, ανέφερε εφημερίδα του Kονέκτικατ. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα μήνυσε τον σήμερα 12χρονο ανιψιό της για την πολύ σφιχτή αγκαλιά που μοιράστηκαν στα 8α γενέθλιά του, πριν από 4 χρόνια. Το παιδί θεωρήθηκε αθώο φυσικά στο δικαστήριο, όπου το συνόδευσε μόνο ο πατέρας του, καθώς η μητέρα του πέθανε το προηγούμενο έτος. Ο Sean ήταν πάνω στο ποδήλατό του όταν την ημέρα των γενεθλίων του, είδε τη θεία του να φθάνει στο σπίτι. Το παιδί, ενθουσιασμένο αναφώνησε “Θεία Jen, θεία Jen!” και πήδηξε στην αγκαλιά της. Η όλη αγκαλιά, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η Jennifer και να σπάσει τον καρπό της.  

Η περίφημη θεία λοιπόν, ισχυρίστηκε ότι επειδή δεν έχει παιδιά και σύζυγο, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά της, έχοντας σπασμένο καρπό. Η ίδια είπε στη Connecticut Post ότι οι δυσκολίες ήταν πολλές, αφού μια φορά ενώ βρισκόταν σε ένα πάρτι, δεν μπορούσε καλά να κρατήσει το πιάτο με τα καναπεδάκια της!!

Φυσικά οι ένορκοι αντιλήφθηκαν τη γελοιότητα της υπόθεσης και σε 25 λεπτά κήρυξαν αθώο το 12χρονο αγόρι.

Πολλοί τοποθετήθηκαν στο θέμα και στα social media, λέγοντας ότι “τα παιδιά είναι πάντα παιδιά και δεν μπορούν να καταλάβουν πολλές φορές τη δύναμή τους και να ελέγξουν τον ενθουσιασμό τους”. Ο δικηγόρος της θείας πάντως δήλωσε πως το παιδί φέρθηκε ανεύθυνα και θα έπρεπε να “ήξερε καλύτερα”.

Θεία να σου τύχει!

Τα πιο σημαντικά