Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025
ΕλλάδαΣαν νεράιδα: Οι πρώτες εικόνες από τον θρησκευτικό γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου...

Σαν νεράιδα: Οι πρώτες εικόνες από τον θρησκευτικό γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου με τον Στέλιο Βλατάκη

Η Ευγενία Δημητροπούλου κι ο Στέλιος Βλατάκης πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο την Κυριακή 27/8, παρουσία συγγενών και φίλων. Ενώ παρανυφάκι στην τελετή ήταν η κόρη τους Εύα, η οποία βαπίστηκε αμέσως μετά. Η μικρή πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια πανευτυχής στην αγκαλιά των γονιών της.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού είχε γίνει τον Ιούνιο του 2021 στο δημαρχείο της Κηφισιάς κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτή ήταν μια προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία της υιοθεσίας που είχαν ξεκινήσει. Ακολούθησε το γαμήλιο ταξίδι τους στη Σαντορίνη και μερικούς μήνες αργότερα ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της μικρής Εύας και η μικρούλα ταξίδεψε μαζί τους για την Ελλάδα και το σπίτι τους.

Το απόγευμα της Κυριακής 27/8 οι τρεις τους έλαμπαν από ευτυχία και οι φίλοι τους δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από το μυστήριο και τη δεξίωση που ακολούθησε.

Η ενδυματολόγος Νικόλ Παναγιώτου, οι ηθοποιοί Μάρία Κωνσταντάκη και Δέσποινα Τσούτσα και η επιχειρηματίας Δήμητρα Λαζαράτου, ανέβασαν stories στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες από τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου και του Στέλιου Βλατάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον θρησκευτικό γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου:

dimitropoulou1 1 evgenia dimitropoulou gamos 27 8 1693155281868 106808274 simitropoulou

Αμέσως μετά από το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε η βάπτιση της μικρής Εύας, που όπως δηλώνει το υποκοριστικό της, πήρε το όνομα Ευαγγελία. Δυο χρόνια μετά από την υιοθεσία της, η μικρή νεοφώτιστη συμμετείχε στον γάμο των γονιών της και γιόρτασε μαζί τους την πιο σημαντική στιγμή τους μετά από την ημέρα που το τηλέφωνό τους χτύπησε για να την συναντήσουν για πρώτη φορά.

Τα πιο σημαντικά