Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣυγκλονίζει η Σοφία Αλιμπέρτη: «Τον παππού μου τον πένθησα στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Σοφία Αλιμπέρτη: «Τον παππού μου τον πένθησα στα μπουζούκια»

Η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή, Πέμπτη 25/5 «Ζήσε Αλλιώς» με αφορμή το κεφάλαιο «πένθος» θέλησε να μοιραστεί τη δική της ιστορία με την απώλεια του παππού της.

«Ο παππούς μου είναι ο άντρας που με μεγάλωσε και του χρωστάω ό,τι είμαι σαν προσωπικότητα. Ήταν και μάγκας, κούκλος, καλλονός. Μαζί του έμαθα να πίνω μπύρες από πολύ μικρή.

Όταν τον έχασα, η αντίδρασή μου ήταν να πάω με τον πρώην άντρα μου σε ένα μπουζουξίδικο και να πίνω σε μια γωνία για τον παππού μου.

Εγώ με αυτό τον τρόπο τον πένθησα, τον τίμησα. Νιώθω ότι αυτό θα ήθελε γιατί ήταν μάγκας, δεν ήθελε κλάματα. Έτσι με είχε μάθει, βίβα, ζαπάτα και τα πίναμε», εξομολογήθηκε.




«Με νοιάζει να είναι καλά…» – Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Σε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης προχώρησε πριν λίγο η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ηθοποιός θυμήθηκε τα ξεκινήματά της, την «χρυσή» εποχή της βιντεοκασέτας στα 80s και τους τότε συμπρωταγωνιστές της που αν και έχουν χαθεί «είναι δεμένοι με μια «καρμική σχέση», όπως δήλωσε η ίδια.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν έχει επικοινωνήσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, η Σοφία Αλιμπέρτη απάντησε: «Όχι, έχω να μιλήσω πολλά χρόνια με τον Πάνο, δεν έχω το κινητό του, ούτε και εκείνος το δικό μου. Με νοιάζει να είναι καλά και όποτε χρειαστεί κάτι και θέλει να επικοινωνήσει μάζι μου ή εγώ το ίδιο, θα το κάνουμε.»




Τα πιο σημαντικά