Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαNέα «βόμβα» για την Εύα Καϊλή: Κατηγορείται και για μίζες από μισθούς...

Nέα «βόμβα» για την Εύα Καϊλή: Κατηγορείται και για μίζες από μισθούς υπαλλήλων τους

Επανέρχεται στο προσκήνιο η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή της, καθώς σύμφωνα με έγγραφο που είδε το Politico η ευρωπαϊκή εισαγγελία την ερευνά για οικονομικές απάτες σχετικά με ύποπτες πληρωμές που αφορούν τέσσερις πρώην βοηθούς που είχε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές δεν σταματούν να μας απασχολούν, δυστυχώς πάλι για τους λάθος λόγους.




Σήμερα εξετάζεται στην Ευρωβουλή η υπόθεση άρσης της ασυλίας της Εύας Καϊλή για μια άλλη υπόθεση που αφορά σε υποψίες σκανδάλου σε πληρωμές στην Ευρωβουλή.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε η ευρωπαϊκή εισαγγελία στην Πρόεδρο της Ευρωβουλής Ρομπέρτα Μέτσολα και δημοσίευσε το Politico, εξετάζεται αν παραπλάνησε το Κοινοβούλιο σχετικά με την τοποθεσία και τις εργασιακές δραστηριότητες των βοηθών της, αν πήρε μερίδιο από τις αποζημιώσεις τους για δήθεν επαγγελματικά ταξίδια και αν πήρε επίσης μίζα από τους μισθούς των συνεργατών της.

Πρόκειται για πολύ σοβαρές καταγγελίες καθώς γίνεται λόγος για επανειλημμένη απάτη και μάλιστα το ποσό που αναφέρεται είναι πάνω από 100.000 ευρώ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει και την περίπτωση της κας Μαρίας Σπυράκη για πιθανές ατασθαλίες αναφορικά με τους συνεργάτες της ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για μίζες.




Τα πιο σημαντικά