Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΧείμαρρος Χατζηβασιλείου για Αλιμπέρτη: «Ίδια με τη δική μου η εκπομπή της....

Χείμαρρος Χατζηβασιλείου για Αλιμπέρτη: «Ίδια με τη δική μου η εκπομπή της. Εγώ δεν ξεπουλιέμαι για το χρήμα»

Τις νέες εκπομπές της Ελίνας Παπίλα και της Σοφίας Αλιμπέρτη σχολίασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Έχω δει κάποια αποσπάσματα. Δεν είδα τις αλλαγές που έκαναν. Τους εύχομαι πολύ καλή επιτυχία», είπε αρχικά η παρουσιάστρια για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν είναι η προτεραιότητά μου τα χρήματα και κάποια πράγματα είναι πάνω από τα χρήματα. Δεν ξεπουλάω τις αξίες μου, ούτε το πώς αντιλαμβάνομαι το να κάνω τηλεόραση ούτε το πώς θα συνεργάζομαι σε έναν χώρο. Έχω κάνει τα πάντα. Έκανα ιατρική εκπομπή το 2002, ήμουν η πρώτη στην Ελλάδα που το έκανα. Τα έχω κάνει όλα στην τηλεόραση, και σόου και ειδήσεις και κοινωνικές και ψυχαγωγικές, νιώθω πληρότητα».




Για την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη είπε γελώντας: «Έχει τις ίδιες στήλες ακριβώς με τη δική μου εκπομπή. Μη σου πω ότι έχει και τον ίδιο καλεσμένο, γιατί ο Κωνσταντίνος Ξένος ήταν συνεργάτης μου τότε, όπως και ο Παπαλαζάρου. Τα είχα κάνει πρώτη και τα είχα σκεφτεί και τα είχα κάνει».

Τα πιο σημαντικά