Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΘρήνος για τον 26χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του με το...

Θρήνος για τον 26χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του με το πατίνι στην Πάρο

Τραγωδία με ηλεκτρικό πατίνι στην Πάρο

Ο θάνατος του 26χρονου Γιώργου Γεωργόπουλου έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην Πάρο, οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 60χρονος από την Αλβανία.

Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ο άτυχος 26χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά το δυστύχημα.

Στην Καλαμάτα, στον τόπο καταγωγής του οι φίλοι και οι συγγενείς μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το αγαπημένο τους παιδί.

Ο Γεωργόπουλος ήταν ένα μοναχοπαίδι που είχε μεγαλώσει χωρίς πατέρα, αλλά είχε καταφέρει να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα στον τουριστικό κλάδο στην Κρήτη.

Το αφεντικό του στην Πάρο του είχε δώσει το skateboard για να το χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του δραστηριότητες στο νησί. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια τόσο απλή πράξη καλοσύνης θα είχε τόσο τραγικές συνέπειες.

«Έγινε σαν μετωπική»

Η σύγκρουση του ηλεκτρικού σκούτερ με το αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή που χαρακτηρίστηκε μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Νάουσας κ. Παντελή Μπαφίτη, οι ζημιές στο αυτοκίνητο ήταν εκτεταμένες, με σπασμένο παρμπρίζ, καπό, και φώτα.

«Έγινε σαν μετωπική. Το αμάξι έχει σπάσει παρμπρίζ, καπό, φανάρια. Στην αρχή, νόμιζα πως το αμάξι είχε πέσει πάνω σε τοίχο. Τη ζημιά αυτή την έκανε το πατίνι. Ήταν από αυτά με τις φαρδιές ρόδες που έχουν ταχύτητα»εξηγεί ο κ. Μπαφίτης και τονίζει πως η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ ελέγχεται αν ο 60χρονος οδηγός είχε άδεια οδήγησης σε ισχύ.

Ο τραγικός θάνατος του Γεωργόπουλου άφησε τη μητέρα του συντετριμμένη, καθώς πάντα ανησυχούσε για τον γιο της να βρει μια καλή δουλειά.

Τα πιο σημαντικά