Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2026
ΕλλάδαΣοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: 50χρονη «έλουσε» με νέφτι τον σύζυγό της για...

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: 50χρονη «έλουσε» με νέφτι τον σύζυγό της για να τον κάψει ζωντανό

Γυναίκα περιέλουσε τον άνδρα της νέφτι: Προσπάθησε να τον κάψει – Η ίδια υποστηρίζει ότι ο 57χρονος αυτοπυρπολήθηκε

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ αμέσως μετά προσπάθησε να τον κάψει.

Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έσπευσε στο διαμέρισμα επί της οδού Μιχαήλ Νομικού. Ο 57χρονος Αλβανός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου και νοσηλεύεται με εγκαύματα.




Η κατηγορούμενη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αυτοπυρπολήθηκε.

Η φερόμενη ως δράστιδα οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το περιστατικό αναβίωσε μνήμες από την επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο τον περασμένο Οκτώβριο, σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης όπου μια 38χρονη γυναίκα πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό και το χέρι του.

Τα πιο σημαντικά