Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤινάχτηκε η γειτονιά από τα ουρλιαχτά: Νεκρή η 40χρονη που γέννησε πριν...

Τινάχτηκε η γειτονιά από τα ουρλιαχτά: Νεκρή η 40χρονη που γέννησε πριν λίγες μέρες, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε από τον 5ο

Τραγωδία με μια γυναίκα 40 ετών να χάνει τη ζωή της σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (31/1) στην πόλη της Λάρισας.

Η 40χρονη γυναίκα βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού που έμενε στη Λάρισα, με τον θάνατό της, να είναι ακαριαίος. Η γειτονιά ξύπνησε από τις φωνές που ακούστηκαν τα ξημερώματα, με τις εικόνες στο σημείο να είναι σκληρές.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, όμως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της.

Οι διασώστες παρέλαβαν την 40χρονη, την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου έγιναν προσπάθειες αναζωογόνησης, ωστόσο η άτυχη 40χρονη είχε καταλήξει.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης (31/1) όταν η γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Μπασδέκη, στην περιοχή του ΟΣΕ Λάρισας.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, στον τόπο του συμβάντος έσπευσε η Αστυνομία, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις η πράξη αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Λάρισα: Η άτυχη 40χρονη είχε γίνει μητέρα πριν λίγες μέρες

Η άτυχη γυναίκα είχε γίνει μητέρα μόλις πριν από λίγες ημέρες και άφησε πίσω της ένα νεογέννητο βρέφος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 40χρονη ήταν υπάλληλος δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Τα πιο σημαντικά