Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣάκης Αρναούτογλου: «Καλοκαίρι» του Αγίου Δημητρίου - Ξεχάστε τις βροχές

Σάκης Αρναούτογλου: «Καλοκαίρι» του Αγίου Δημητρίου – Ξεχάστε τις βροχές

Λιακάδα, λίγα σύννεφα και αστάθεια σε συγκεκριμένες περιοχές αναμένεται σήμερα Τετάρτη. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου λίγες βροχές αναμένονται στην Κρήτη και ίσως στο Καστελόριζο.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε λιακάδα παντού, με λίγες τοπικές συννεφιές στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24 στα κεντρικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο στους 23 και στο Αιγαίο στους 21.

Στην Αττική θα ξεκινήσει ο καιρός με κάποια σύννεφα, αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα φτιάξει. Οι άνεμοι πέφτουν και η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια από το πρωί με κάποιες ομίχλες και η θερμοκρασία από 9 έως 22 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα κυριαρχήσει λιακάδα από τον Έβρο έως και την Καλαμάτα, αλλά και από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Την Παρασκευή ο καιρός δεν αλλάζει και ίσως έχουμε λίγες βροχές στη βόρεια Εύβοια, στη Μαγνησία και στη Φθιώτιδα. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.

Το Σάββατο μπαίνουμε σε μια φάση καλοκαιρίας με τους ανέμους να πέφτουν και να γυρνάνε σε δυτικούς και ΝΔ. Η θερμοκρασία στοςυ 21 βαθμούς.

Την Κυριακή λιακάδα, χωρίς βροχοπτώσεις και η θερμοκρασία στους 25-26 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Τα πιο σημαντικά