Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣυγκλονίζει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με την κόρη του: «Δεν θα της ζητήσω...

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με την κόρη του: «Δεν θα της ζητήσω ούτε καν να με ρωτήσει: Ας κάνει ότι θέλει η ψυχούλα της, δεν μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι μου»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδηςάντεξε δύο χρόνια στη μάχη με τον καρκίνο και το μήνυμα το οποίο ανέβηκε σήμερα το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δεν μπορεί παρά να κάνει τους πάντες να ανατριχιάσουν, να σφίξει το στομάχι τους.

Αποχαιρέτησε την οικογένεια και τους φίλους του, ενώ μίλησε εκτενώς για την πολύ σκληρή μάχη που έδωσε με το καρκίνωμα NUT. Το πιο συγκλονιστικό κομμάτι της ανάρτησής τους είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται σε δύο του παιδιά.

«Με κρατήσατε στη ζωή περισσότερο από όσο αναλογούσε στον πολύ επιθετικό καρκίνο μου, μου χαρίσατε το χρυσό μετάλλιο της παράτασης της ζωής μου σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, όταν η κόρη μου η Ελεάννα ήταν μόλις 3,5 ετών και δεν θα θυμόταν τίποτα από εμένα, ενώ τώρα στα 5,5 της χρόνια θα με θυμάται έστω σαν μακρινή ανάμνηση και θα μπορεί να διηγηθεί ιστορίες στον μικρό της αδερφό τον Γιώργο, ώστε να με κρατήσουν ζωντανό στην καρδιά τους για πάντα».

Συγκλονιστικό ήταν και το μήνυμα που ειχε γράψει σε ανάρτηση του ένα μήνα πριν στην κόρη του όταν φόρεσε τη στολή του Tae Kwon Do.

«Έφτασε λοιπόν κι αυτή η μέρα. Το κοριτσάκι μου, με τα κοτσιδάκια της, να φορέσει τη στολή της και να κάνει το πρώτο της μάθημα Tae Kwon Do.

Δεν ξέρω αν θέλω να το διαλέξει, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο. Φοβάμαι επειδή το ξέρω πόσο πονάει, πόσο δύσκολο είναι και πόσο μοναχικά είναι τα ατομικά αθλήματα. Ταυτόχρονα όμως είναι τόσο διδακτικά, σε βοηθούν να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και σε μαθαίνουν να πατάς στα πόδια σου χωρίς να ψάχνεις κάπου αλλού να στηριχτείς, ακόμα κι αν έχεις.

Από την άλλη όμως, δεν θα της ζητήσω ούτε καν να με ρωτήσει: Ας κάνει ότι θέλει η ψυχούλα της και ότι της τραβάει το ενδιαφέρον. Πάνω απ’ όλα όμως, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ γιατί είναι παιδί κι όλα τα άλλα θα βρούν τον δρόμο απο μόνα τους.

Όχι @doratsambazi , δεν μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι μου. Ναι, είναι αυτό που φαίνεται.»

Τα πιο σημαντικά