Τη σορό του ηλικιωμένου εντόπισε ο γιος του – Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου
Ένας 80χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Γαλάτσι, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Η σορός του ηλικιωμένου βρέθηκε από τον γιο του, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 σε κατοικία επί της οδού Ανδρούτσου.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 80χρονος φέρεται να έφερε τραύμα στον λαιμό, ενώ στο κρεβάτι του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος. Παράλληλα, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης στην είσοδο του σπιτιού, ούτε εικόνα αναστάτωσης στον χώρο.
Ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κατά τις ίδιες πηγές, στο διαμέρισμα -βρίσκεται πολύ κοντά στη Γαλατσίου- δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Γαλατσίου, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του 80χρονου.
