ΕλλάδαΧαμός με αυτά που είπε σήμερα η Κανέλλη για τον Τσίπρα -...

Χαμός με αυτά που είπε σήμερα η Κανέλλη για τον Τσίπρα – «Μου θυμίζει κάτι χάπια για την κλιμακτήριο»

Επίθεση Κανέλλη στον Τσίπρα: “Μου θυμίζει χάπια για κλιμακτήριο, έφτυσε σαν τη μύγα από το γάλα τους συνεργάτες του”

Η Λιάνα Κανέλλη για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο την προσπάθεια παρουσίασης μιας νέας πολιτικής εικόνας.

Δείτε το βίντεο:


Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μίλησε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” για τις πολιτικές εξελίξεις και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Αναφερόμενη μεταξύ άλλων στα νέα πολιτικά εγχειρήματα που συνδέονται με τον Αλέξη Τσίπρα και τη Μαρία Καρυστιανού, η Λιάνα Κανέλλη άσκησε κριτική, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Για τον Αλέξη Τσίπρα συγκεκριμένα, σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο την προσπάθεια παρουσίασης μιας νέας πολιτικής εικόνας.

Στη συνέχεια για τη Μαρία Καρυστιανού, η βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι αναγνωρίζει τον προσωπικό της πόνο και τη στάση της ως μητέρας που έχει βιώσει μια μεγάλη απώλεια, ωστόσο υποστήριξε ότι το προφίλ που παρουσιάζεται ως “αντισυστημικό” αφορά περισσότερο ένα προσωπικό παρά ένα ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο.

Δείτε το βίντεο:


Λιάνα Κανέλλη για Τσίπρα: “Αυτός είναι δοκιμασμένος”

Υπάρχουν δύο διαφοροποιήσεις σε αυτά τα κόμματα. Ο Τσίπρας είναι δοκιμασμένος, δηλαδή έχεις την εμπειρία του Τσίπρα, του γλιστρήματος, της συνεργασίας με την ακροδεξιά, τον νταμπλά που πάθανε όλοι οι άνθρωποι που τον παρακολουθούσαν ως αριστερό και ξαφνικά τους έρχεται στο κεφάλι ένας Καμμένος”, ανέφερε αρχικά η βουλευτής.

“Αυτός είναι δοκιμασμένος. Πώς μπορεί να πουλήσει και πόσο θα πουλήσει την ανανέωση; Εμένα μου θυμίζει κάτι χάπια για την κλιμακτήριο. Έφτυσε σαν τη μύγα από το γάλα τους συνεργάτες με τους οποίους κυβέρνησε. Τους πέταξε έτσι, όπως τη μύγα. Αυτό είναι ανανέωση; Θα τρελαθώ”, συνέχισε.

Δείτε το βίντεο:


Η Μαρία Καρυστιανού από την άλλη πλευρά παίζει ένα αντισυστημικό προφίλ, ατομικό όμως. Είναι ατομικό αντισυστημικό προφίλ. Είναι μια χαροκαμένη μάνα, τη σέβεσαι και μόνο για αυτό που έχει περάσει. Και δυστυχώς ο τόπος μας είναι γεμάτος χαροκαμένες μάνες, από διαφορετικές αιτίες. Εδώ είχαμε και τη μαζικότητα και την πολιτική και διοικητική ευθύνη ενός τραγικού δυστυχήματος”, συμπλήρωσε.

“Τι θα συζητήσει κάποιος αντισυστημικά με την κυρία Καρυστιανού; Τις τιμές των βρεφικών τροφών; Θα συζητήσουμε τα ελληνοτουρκικά; Όχι. Δεν το πάει έξω από το ΝΑΤΟ. Δεν το πάει έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν το πάει έξω από κάθε καπιταλιστική ρύθμιση. Δεν το πάει πουθενά. Που είναι το αντισυστημικό και το καινούργιο;”, κατέληξε.

Τα πιο σημαντικά